11.6 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Bârgăuancele la cuțite, din cauza unei rațe

A treia confruntare din sezonul V al emisiunii Chefi la Cuțite a măcănit. Cele trei echipe au avut de gătit rață, iar jurații din Șopârlița le-au trimis pe bârgăuance la duel. Ce au gătit pentru a rămâne în concurs și ce s-a întâmplat:

Cele trei echipe din cadrul emisiunii Chefi la Cuțite au fost în acestă seară la cea de-a treia confruntare.

Chef Scărlătescu a fost cel care a împărțit „materia primă” pentru preparate. El și-a ales pulpa de rață, echipei verzi i-a dat pieptul de rață, iar echipa albastră a avut de gătit foie gras.

Preparatele au fost pregătite în 60 de minute. Jurații au fost diferite persoane din comuna Șopârlița: primarul, preotul, polițistul, baba Didina, un psiholog etc.

Odată ce farfuriile au început să se întoarcă, sorții arătau spre echipa Elenei, care primise deja patru farfurii. Totuși, echipa verde a primit, în final, șase farfurii, echipa Ștefaniei impresionând un singur jurat.

Astfel, echipele din care fac parte bârgăuancele au intrat la battle. 

Pentru a-i impresiona pe chefi, cei 10 concurenți au avut de gătit cu unul din ingredientele: castravete, roșii cherry, lămâie, banane sau zucchini. Concurenții au tras la sorți și și-au dat unii la alții ingredientul principal. 

Ștefania a primit de la Gabriel zucchini și i-a dat lui Robert lămâia.

Elena a primit de la Antoanela, lămâia. Ea a împărțit ingredientele la doi concurenți din echipa galben, aceștia fiind mai mulți. Ea i-a dat castravete lui Mihai și banane lui Răzvan.

Elena a hotărât să facă un cheesecake de lămâie, iar Ștefania s-a hotărât să gătească  penne cu zucchini, ton, parmezan și nuci.

Ambele preparate au fost apreciate de chefi. Elena și Ștefania au primit amândouă câte 10 puncte, asigurându-le încă o confruntare pe echipe.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.