8.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

FOTO – Accident neobișnuit la Dorolea: trei tineri au avut parte de o sperietură zdravănă din cauza unui…câine

Două tinere și un tânăr au avut parte de o sperietură zdravănă astăzi, la prânz, în urma unui neobișnuit accident rutier. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav, o copilă de 14 ani având nevoie, totuși, de îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, în localitatea Dorolea. Potrivit șoferului, în față i-ar fi sărit un câine, iar în încercarea de a-l evita, a ajuns cu autoturismul în șanț. Autoturismul a reușit să revină pe șosea din șanț, nu înainte de a-i speria bine pe ocupanții săi.

„Un tânăr de 21 de ani din Livezile, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția de deplasare Livezile –Cușma, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul autoturismului, intrând în șanțul din afara părții carosabile. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a două tinere de 20 de ani respectiv 14 ani, care au fost transportate la spital”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În mașină cu șoferul se mai aflau două tinere, una dintre ele fiind o minoră de 14 ani.

În urma accidentului, cele două au suferit răni și traumatisme minore, fiind ulterior transportate la spital de către echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean.

„La accidentul de la Dorolea, echipajul cu medic al SAJ BN a găsit două victime de sex feminin, pasagere în autoturism, de 14 și respectiv 20 de ani, conștiente, stabile hemodinamic și respirator, cu multiple contuzii și traumatisme minore. Vor fi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița, pentru mai multe investigații de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ BN, Ciprian Păcurar.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: