19.7 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Posibilă tragedie, evitată în urma unui control de rutină

Un bărbat din Galații Bistriței a pornit la drum, cu mașina. Polițiștii l-au oprit în trafic și au depistat că omul a sfidat legile de circulație. O posibilă tragedie a fost evitată, iar acum, bărbatul e cercetat de oamenii legii.

O posibilă tragedie a fost evitată ieri, în urma unui control al polițiștilor rutieri.

Aceștia au oprit în trafic o mașină, în localitatea Dipșa. La volanul acesteia se afla un bărbat, din Galații Bistriței.

În urma testării alcoolscopice, rezultatul a fost enorm de mare. Mai mult, polițiștii au mai descoperit o neregulă.

La data de 20 iunie a.c., pe raza localității Dipșa, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au depistat un bărbat, de 42 ani, din Galații Bistriței, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența alcoolului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, anunță reprezentanții IPJ BN.

Astfel, bărbatul este cercetat de polițiști.

Ieri a avut loc și un accident rutier, în care victima, un biciclist, era băut bine. Rezultatul testării a arătat peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai multe despre acest accident puteți citi AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: