13.8 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO – Un biciclist de 87 de ani a fost implicat într-un accident rutier pe strada Zefirului

În urmă cu puțin timp, un biciclist de 87 de ani a fost implicat într-un accident mai puțin obișnuit pe strada Zefirului. Acesta s-a lovit de lateralul unui autoturism. Din fericire, din primele informații rezultă că rănile suferite de biciclistul octogenar nu sunt grave.

Accidentul a avut loc pe strada Zefirului în urmă cu puțin timp. Din primele informații rezultă că un biciclist în vârstă de 87 de ani s-a lovit de lateralul unui autoturism, condus de un conducător auto de 35 de ani din Bistrița. În urma loviturii, biciclistul octogenar s-a dezechilibrat și a căzut.

Atât biciclistul, cât și conducătorul auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În urma căzăturii, biciclistul a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat cu un echipaj SMURD la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Din fericire, din primele informații rezultă că bărbatul de 87 de ani nu a fost grav rănit, în ciuda vârstei înaintate.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: