24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

FOTO: Primăria Bistrița: Vom asfalta 10 străzi, de pământ, pe an! Care se asfaltează în 2018

Municipalitatea și-a propus să asfalteze 10 străzi de pământ, pe an, din municipiu. În prezent se lucrează pe mai multe străzi din oraș. Șapte străzi sunt în așteptare pentru a fi înfrumusețate anul acesta.

În ultima perioadă, pe mai multe străzi din municipiu au început lucrări de asfaltare, reabilitare etc.

Colibiței s-a închis integral, pentru lucrările mai ample care se efectuează pe această stradă. Proiectul prevede inclusiv formarea bretelei de legătură cu Arțarilor și semaforizarea trecerii la nivel cu cale ferată, pe Ioan Slavici.

Mai multe puteți citi AICI.

Apoi, străzile Gheorghe Șincai și Bulevardul Decebal au fost prinse în planul de „înfrumusețare”. Aici, lucrările se efectuează pe timp de noapte. Deși au început de câteva zile bune, acestea încă nu au fost finalizate.

Mai multe puteți citi AICI.

Strada Grigore Moisil din municicpiu mai are puțin și va arăta ca nouă. Mai mult, alte șapte străzi sunt în așteptare. Municipalitatea are în vedere asfaltarea a 10 străzi, din Bistrița, pe an.

„Ne ținem de cuvânt! Continuăm să asfaltăm străzile de pământ care au problema reţelelor de utilităţi rezolvată. Astfel, str. Grigore Moisil este încă o stradă pe care lucrările de modernizare se aproprie de final! Acest lucru înseamnă 615 metri asfaltați, încă atâția de trotuare și iluminat public. Adică zeci de locuitori care vor avea o stradă la standarde europene! Tot în acest an se va lucra și la următoarele străzi : Labirintului, Poieni, Răsăritului, Simfoniei, Valea Ghinzii, Secundară 8 Ghinda și Secundară 7 Sigmir. În ceea ce privește străzile de pământ pe care am promis în 2016 că le asfaltăm, suntem în grafic: până în 2020 vom asfalta 10 străzi de pământ pe an, deci 40 în total. Peste 10 străzi sunt deja finalizate şi recepţionate!”, a scris viceprimarul Cristian Niculae pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...