14.4 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

FOTO: Primăria Bistrița: Vom asfalta 10 străzi, de pământ, pe an! Care se asfaltează în 2018

Municipalitatea și-a propus să asfalteze 10 străzi de pământ, pe an, din municipiu. În prezent se lucrează pe mai multe străzi din oraș. Șapte străzi sunt în așteptare pentru a fi înfrumusețate anul acesta.

În ultima perioadă, pe mai multe străzi din municipiu au început lucrări de asfaltare, reabilitare etc.

Colibiței s-a închis integral, pentru lucrările mai ample care se efectuează pe această stradă. Proiectul prevede inclusiv formarea bretelei de legătură cu Arțarilor și semaforizarea trecerii la nivel cu cale ferată, pe Ioan Slavici.

Mai multe puteți citi AICI.

Apoi, străzile Gheorghe Șincai și Bulevardul Decebal au fost prinse în planul de „înfrumusețare”. Aici, lucrările se efectuează pe timp de noapte. Deși au început de câteva zile bune, acestea încă nu au fost finalizate.

Mai multe puteți citi AICI.

Strada Grigore Moisil din municicpiu mai are puțin și va arăta ca nouă. Mai mult, alte șapte străzi sunt în așteptare. Municipalitatea are în vedere asfaltarea a 10 străzi, din Bistrița, pe an.

„Ne ținem de cuvânt! Continuăm să asfaltăm străzile de pământ care au problema reţelelor de utilităţi rezolvată. Astfel, str. Grigore Moisil este încă o stradă pe care lucrările de modernizare se aproprie de final! Acest lucru înseamnă 615 metri asfaltați, încă atâția de trotuare și iluminat public. Adică zeci de locuitori care vor avea o stradă la standarde europene! Tot în acest an se va lucra și la următoarele străzi : Labirintului, Poieni, Răsăritului, Simfoniei, Valea Ghinzii, Secundară 8 Ghinda și Secundară 7 Sigmir. În ceea ce privește străzile de pământ pe care am promis în 2016 că le asfaltăm, suntem în grafic: până în 2020 vom asfalta 10 străzi de pământ pe an, deci 40 în total. Peste 10 străzi sunt deja finalizate şi recepţionate!”, a scris viceprimarul Cristian Niculae pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: