10 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

FOTO/VIDEO: Cum se asfaltează, pe timp de noapte, la Bistrița

Străzile Gheorghe Șincai și Bulevardul Decebal vor fi reamenajate. Municipalitatea a hotărât ca lucrările să se efectueze pe timp de noapte, pentru a nu încurca circulația. Conducerea orașului e mulțumită de modul în care avansează lucrările.

După cum am promis, am început reparațiile curente ale îmbrăcăminții asfaltice din Bistrița pe timp de noapte! Am verificat, lucrările avansează într-un ritm bun şi vor fi finalizate în cel mai scurt timp posibil. Cel mai important este că rezolvăm asfaltarea celor 17 străzi fără blocarea traficului în timpul zilei”, a scris viceprimarul Cristian Niculae pe pagina sa de Facebook.

Dacă acum se lucrează pe Gheorghe Șincai, de mâine noapte vor începe lucrările pe Bulevardul Decebal.

Șoferii sunt rugați să parcheze, pe timp de noapte, în așa fel încât să nu obstrucționeze lucrările.

Țin să le mulțumesc echipelor de muncitori care fac acest efort și dumneavoastră pentru înțelegere. Este esențial să avem o calitate bună a lucrărilor, le verific îndeaproape evoluția pentru ca lucrurile să fie așa cum ne dorim cu toții”, a mai scris vicele.


 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.