17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

FOTO/VIDEO – Noaptea minții! Cum a reușit un „Dorel” al reabilitărilor să împiedice accesul bolnavilor într-un cabinet medical

Accesul bolnavilor la un cabinet medical de pe Aleea Greuceanu a fost împiedicat zilele trecute tocmai de cei care reabilitează termic blocul în cauză. Aceștia au montat o schelă pe pasarela de acces în cabinet.

Marea reabilitare termică a Primăriei Bistrița dă bătăi de cap locuitorilor blocurilor prinse în program, dar și celor care au închiriat spații în aceste clădiri, unde au amenajat magazine, farmacii, saloane de înfrumusețare sau chiar cabinete medicale.

Este și cazul unui cabinet medical de pe Aleea Greuceanu. Doctorul de acolo, care avea cabinetul închis vineri când s-au montat schelele pentru reabilitarea blocului, s-a trezit luni dimineață că pacienții săi nu mai pot ajunge la destinație.

Una dintre schele a fost montată tocmai pe pasarela de acces care duce spre cabinetul medical. Așa se face că doar cei cu o siluetă de fotomodel reușeau să se strecoare prin cei 50 de centimetri lăsați de constructor pentru acces.

Mămicile care veneau cu căruciorul la medic nu aveau nicio șansă să treacă de stălpii schelei, fiind nevoite să îl lase în stradă și să parcurgă drumul cu cei mici în brațe.

Mai mult noroc a avut o farmacistă care lucrează în același bloc, care a fost pe fază la montarea schelelor și le-a cerut muncitorilor să nu le îngrădească oamenilor accesul.

Situația a fost rezolvată cu greu mare, abia după o sesizare făcută de către medic la firma în cauză și mai apoi la Poliția Locală. Aseară, la sosirea organelor de ordine în zonă, problema fusese deja rezolvată de către constructor.

[arve url=”https://youtu.be/Qk7ZEb4Cs1E” /]

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!