2.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 30, 2022

FOTO/VIDEO – Noaptea minții! Cum a reușit un „Dorel” al reabilitărilor să împiedice accesul bolnavilor într-un cabinet medical

Accesul bolnavilor la un cabinet medical de pe Aleea Greuceanu a fost împiedicat zilele trecute tocmai de cei care reabilitează termic blocul în cauză. Aceștia au montat o schelă pe pasarela de acces în cabinet.

Marea reabilitare termică a Primăriei Bistrița dă bătăi de cap locuitorilor blocurilor prinse în program, dar și celor care au închiriat spații în aceste clădiri, unde au amenajat magazine, farmacii, saloane de înfrumusețare sau chiar cabinete medicale.

Este și cazul unui cabinet medical de pe Aleea Greuceanu. Doctorul de acolo, care avea cabinetul închis vineri când s-au montat schelele pentru reabilitarea blocului, s-a trezit luni dimineață că pacienții săi nu mai pot ajunge la destinație.

Una dintre schele a fost montată tocmai pe pasarela de acces care duce spre cabinetul medical. Așa se face că doar cei cu o siluetă de fotomodel reușeau să se strecoare prin cei 50 de centimetri lăsați de constructor pentru acces.

Mămicile care veneau cu căruciorul la medic nu aveau nicio șansă să treacă de stălpii schelei, fiind nevoite să îl lase în stradă și să parcurgă drumul cu cei mici în brațe.

Mai mult noroc a avut o farmacistă care lucrează în același bloc, care a fost pe fază la montarea schelelor și le-a cerut muncitorilor să nu le îngrădească oamenilor accesul.

Situația a fost rezolvată cu greu mare, abia după o sesizare făcută de către medic la firma în cauză și mai apoi la Poliția Locală. Aseară, la sosirea organelor de ordine în zonă, problema fusese deja rezolvată de către constructor.

[arve url=”https://youtu.be/Qk7ZEb4Cs1E” /]

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...