-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO – Accident stupid pe Andrei Mureșanu. Un bătrân a băgat o poștăriță în spital cu un gest necugetat

Un accident neobișnuit a avut loc în urmă cu puțin timp pe strada Andrei Mureșanu. Un bătrân care a făcut un gest necugetat a reușit să bage în spital o poștăriță, care circula pe bicicletă. Din fericire, aceasta nu a fost grav rănită.

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, pe strada Andrei Mureșanu, în apropiere de Apollo. Un bătrân care se afla într-un autoturism ce staționa pe marginea drumului ar fi deschis ușa mașinii fără să se asigure, lovind o poștăriță care circula pe bicicletă spre Piața Decebal.

În urma impactului, poștărița de 51 de ani a fost rănită. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean i-a acordat primele îngrijiri medicale, după care a transportat-o la spital. Din primele informații rezultă faptul că aceasta nu a fost grav rănită.

Bătrânul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Acesta nu recunoaște că ar fi lovit-o cu ușa pe poștăriță.

Un conducator auto de 71 de ani din Bistrița a oprit într-o parcare, nu s-a asigurat corespunzător când a deschis portiera autoturismului, accidentând ușor o femeie de 50 ani din Bistrița și care circula în calitate de biciclist. Atât conducătorul auto cât și femeia au fost testați cu aparatul etilotest, în ambele cazuri rezultatele au fost negative. Se efectuează cercetări pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

UPDATE:

„Un conducător auto de 71 de ani din Bistrița a oprit într-o parcare, nu s-a asigurat corespunzător când a deschis portiera autoturismului, accidentând ușor o femeie de 50 ani din Bistrița și care circula în calitate de biciclist. Atât conducătorul auto, cât și femeia au fost testați cu aparatul etilotest, iar în ambele cazuri rezultatele au fost negative. Se efectuează cercetări pentru infracțiunea de vătamare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: