13 C
Bistrița
duminică, octombrie 2, 2022

FOTO – Accident stupid pe Andrei Mureșanu. Un bătrân a băgat o poștăriță în spital cu un gest necugetat

Un accident neobișnuit a avut loc în urmă cu puțin timp pe strada Andrei Mureșanu. Un bătrân care a făcut un gest necugetat a reușit să bage în spital o poștăriță, care circula pe bicicletă. Din fericire, aceasta nu a fost grav rănită.

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, pe strada Andrei Mureșanu, în apropiere de Apollo. Un bătrân care se afla într-un autoturism ce staționa pe marginea drumului ar fi deschis ușa mașinii fără să se asigure, lovind o poștăriță care circula pe bicicletă spre Piața Decebal.

În urma impactului, poștărița de 51 de ani a fost rănită. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean i-a acordat primele îngrijiri medicale, după care a transportat-o la spital. Din primele informații rezultă faptul că aceasta nu a fost grav rănită.

Bătrânul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Acesta nu recunoaște că ar fi lovit-o cu ușa pe poștăriță.

Un conducator auto de 71 de ani din Bistrița a oprit într-o parcare, nu s-a asigurat corespunzător când a deschis portiera autoturismului, accidentând ușor o femeie de 50 ani din Bistrița și care circula în calitate de biciclist. Atât conducătorul auto cât și femeia au fost testați cu aparatul etilotest, în ambele cazuri rezultatele au fost negative. Se efectuează cercetări pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

UPDATE:

„Un conducător auto de 71 de ani din Bistrița a oprit într-o parcare, nu s-a asigurat corespunzător când a deschis portiera autoturismului, accidentând ușor o femeie de 50 ani din Bistrița și care circula în calitate de biciclist. Atât conducătorul auto, cât și femeia au fost testați cu aparatul etilotest, iar în ambele cazuri rezultatele au fost negative. Se efectuează cercetări pentru infracțiunea de vătamare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.