22 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

S-a aflat cine e minorul care a spânzurat un câine, fără pic de remușcare

Câteva imagini video și foto îngrozeau internauții. Un câine a fost spânzurat de un copil, fără ca făptașul să arate pic de compasiune. Și nici remușcare. Polițiștii l-au identificat și acum este cercetat pentru fapta sa.

Acum câteva zile, un cititor Bistrițeanul.ro a surprins câteva imagini revoltătoare. Un copil a spânzurat un câine. Stupefiant e faptul că pe fața acestuia nu se vedea nici urmă de compasiune sau remușcare.

Discuția avută de cititor cu făptașul fără inimă, cât și imagini video, puteți vedea AICI.

Revoltătoarea faptă a fost citită de oameni din diferite colțuri ale țării. Chiar un constănțean a trimis la IPJ BN o sesizare scrisă prin care îi ruga să ia măsuri.

Se pare că polițiștii au luat aminte la imagini și la cerințele populației.

„La data de 11 iunie a.c., ca urmare a unor imagini apărute în mass media, privind faptul că, o persoană necunoscută ar fi omorât un câine, în timp ce se afla pe un teren extravilan de pe raza comunei Lechința, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept, prevăzută și pedepsită de Legea 205/2004 –  privind protecția animalelor. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr, de 15 ani, din  Sînmihaiu de Câmpie, bănuit de comiterea faptei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție, fără drept, prevăzută de Legea 205/2004 – privind protecția animalelor, pentru documentarea întregii activități infracționale. Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Bistrița-Năsăud”, anunță reprezentanții IPJ BN.

Conform legislației, minorul poate ajunge chiar şi în închisoare, pentru o perioadă de la trei luni la un an de zile.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...