0.1 C
Bistrița
miercuri, februarie 1, 2023

S-a aflat cine e minorul care a spânzurat un câine, fără pic de remușcare

Câteva imagini video și foto îngrozeau internauții. Un câine a fost spânzurat de un copil, fără ca făptașul să arate pic de compasiune. Și nici remușcare. Polițiștii l-au identificat și acum este cercetat pentru fapta sa.

Acum câteva zile, un cititor Bistrițeanul.ro a surprins câteva imagini revoltătoare. Un copil a spânzurat un câine. Stupefiant e faptul că pe fața acestuia nu se vedea nici urmă de compasiune sau remușcare.

Discuția avută de cititor cu făptașul fără inimă, cât și imagini video, puteți vedea AICI.

Revoltătoarea faptă a fost citită de oameni din diferite colțuri ale țării. Chiar un constănțean a trimis la IPJ BN o sesizare scrisă prin care îi ruga să ia măsuri.

Se pare că polițiștii au luat aminte la imagini și la cerințele populației.

„La data de 11 iunie a.c., ca urmare a unor imagini apărute în mass media, privind faptul că, o persoană necunoscută ar fi omorât un câine, în timp ce se afla pe un teren extravilan de pe raza comunei Lechința, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept, prevăzută și pedepsită de Legea 205/2004 –  privind protecția animalelor. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr, de 15 ani, din  Sînmihaiu de Câmpie, bănuit de comiterea faptei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție, fără drept, prevăzută de Legea 205/2004 – privind protecția animalelor, pentru documentarea întregii activități infracționale. Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Bistrița-Năsăud”, anunță reprezentanții IPJ BN.

Conform legislației, minorul poate ajunge chiar şi în închisoare, pentru o perioadă de la trei luni la un an de zile.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: