19.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO – Un biciclist de 87 de ani a fost implicat într-un accident rutier pe strada Zefirului

În urmă cu puțin timp, un biciclist de 87 de ani a fost implicat într-un accident mai puțin obișnuit pe strada Zefirului. Acesta s-a lovit de lateralul unui autoturism. Din fericire, din primele informații rezultă că rănile suferite de biciclistul octogenar nu sunt grave.

Accidentul a avut loc pe strada Zefirului în urmă cu puțin timp. Din primele informații rezultă că un biciclist în vârstă de 87 de ani s-a lovit de lateralul unui autoturism, condus de un conducător auto de 35 de ani din Bistrița. În urma loviturii, biciclistul octogenar s-a dezechilibrat și a căzut.

Atât biciclistul, cât și conducătorul auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În urma căzăturii, biciclistul a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat cu un echipaj SMURD la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Din fericire, din primele informații rezultă că bărbatul de 87 de ani nu a fost grav rănit, în ciuda vârstei înaintate.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?