20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

FOTO – Un biciclist de 87 de ani a fost implicat într-un accident rutier pe strada Zefirului

În urmă cu puțin timp, un biciclist de 87 de ani a fost implicat într-un accident mai puțin obișnuit pe strada Zefirului. Acesta s-a lovit de lateralul unui autoturism. Din fericire, din primele informații rezultă că rănile suferite de biciclistul octogenar nu sunt grave.

Accidentul a avut loc pe strada Zefirului în urmă cu puțin timp. Din primele informații rezultă că un biciclist în vârstă de 87 de ani s-a lovit de lateralul unui autoturism, condus de un conducător auto de 35 de ani din Bistrița. În urma loviturii, biciclistul octogenar s-a dezechilibrat și a căzut.

Atât biciclistul, cât și conducătorul auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În urma căzăturii, biciclistul a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat cu un echipaj SMURD la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Din fericire, din primele informații rezultă că bărbatul de 87 de ani nu a fost grav rănit, în ciuda vârstei înaintate.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!