12.3 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO/VIDEO – Au scăpat cu răni ușoare, după o spectaculoasă cascadorie în Sigmir

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier, în localitatea componentă Sigmir. Se pare că șoferul care se îndrepta spre Bistrița s-ar fi speriat de traficul intens și a frânat brusc, ajungând în șanț, unde s-a răsturnat cu roțile în sus.

Accidentul rutier s-a petrecut pe DJ 151, în localitatea componentă Sigmir, în urmă cu puțin timp.

Din primele informații rezultă faptul că șoferul unui autoturism s-ar fi speriat de traficul intens, ar fi frânat brusc, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi ajuns în șanțul de pe sensul opus, unde s-a răsturnat, rămânând cu roțile în sus.

În autoturism se aflau șoferul, un copil și socrii săi. În ciuda cascadoriei de care au avut parte cei 4, doar două persoane au fost rănite ușor. Este vorba despre femeia și copilul din mașină.

Șoferul a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ. Autoturismul venea de la Blăjeni și se îndrepta spre Bistrița.

[arve url=”https://youtu.be/b9Z45h7w0DA” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: