13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FOTO/VIDEO – Au scăpat cu răni ușoare, după o spectaculoasă cascadorie în Sigmir

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier, în localitatea componentă Sigmir. Se pare că șoferul care se îndrepta spre Bistrița s-ar fi speriat de traficul intens și a frânat brusc, ajungând în șanț, unde s-a răsturnat cu roțile în sus.

Accidentul rutier s-a petrecut pe DJ 151, în localitatea componentă Sigmir, în urmă cu puțin timp.

Din primele informații rezultă faptul că șoferul unui autoturism s-ar fi speriat de traficul intens, ar fi frânat brusc, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi ajuns în șanțul de pe sensul opus, unde s-a răsturnat, rămânând cu roțile în sus.

În autoturism se aflau șoferul, un copil și socrii săi. În ciuda cascadoriei de care au avut parte cei 4, doar două persoane au fost rănite ușor. Este vorba despre femeia și copilul din mașină.

Șoferul a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ. Autoturismul venea de la Blăjeni și se îndrepta spre Bistrița.

[arve url=”https://youtu.be/b9Z45h7w0DA” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...