20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO/VIDEO – Au scăpat cu răni ușoare, după o spectaculoasă cascadorie în Sigmir

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier, în localitatea componentă Sigmir. Se pare că șoferul care se îndrepta spre Bistrița s-ar fi speriat de traficul intens și a frânat brusc, ajungând în șanț, unde s-a răsturnat cu roțile în sus.

Accidentul rutier s-a petrecut pe DJ 151, în localitatea componentă Sigmir, în urmă cu puțin timp.

Din primele informații rezultă faptul că șoferul unui autoturism s-ar fi speriat de traficul intens, ar fi frânat brusc, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi ajuns în șanțul de pe sensul opus, unde s-a răsturnat, rămânând cu roțile în sus.

În autoturism se aflau șoferul, un copil și socrii săi. În ciuda cascadoriei de care au avut parte cei 4, doar două persoane au fost rănite ușor. Este vorba despre femeia și copilul din mașină.

Șoferul a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ. Autoturismul venea de la Blăjeni și se îndrepta spre Bistrița.

[arve url=”https://youtu.be/b9Z45h7w0DA” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.