13.7 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

DUREROS! Cum a reușit un băiețel din Bistrița să salveze 6 alți copii. Acesta a murit într-un accident rutier, petrecut la Roma

Un băiețel de doar 11 ani reușește să salveze alți 6 copii, după ce familia sa a fost de acord să i se preleveze organele. Micuțul a murit într-un accident rutier petrecut în data de 2 septembrie, în Roma. Emanuel se pregătea să vină în România, la Bistrița, pentru a începe școala.

În data de 4 septembrie, Emanuel, un băiețel de doar 11 ani își pierdea viața la Roma, după ce a fost implicat într-un accident de circulație, cu două zile în urmă. Potrivit romatoday.it, acesta se afla cu fratele său și tatăl său, când a fost lovit frontal de un autoturism condus de un șofer italian de 26 de ani.

Cei trei încercau, se pare, să traverseze strada. Atât tatăl, cât și fratele băiatului au scăpat nevătămați. Băiatul de 11 ani, însă, a fost transportat la Spitalul Bambino Gesu, însă marți seara acesta s-a stins.

Familia băiatului a decis ca acestuia să i se preleveze organe. Astfel, prin gestul familiei sale, Emanuel a mai salvat viața la alți 6 copilași.

Emanuel urma să se întoarcă în România, pentru a merge aici la școală. Se pare că acesta era înscris la o școală din Bistrița. Tatăl său muncea în Italia, iar băiețelul era în vizită. Pagina de Facebook a tatălui copilului s-a umplut de mesaje de condoleanțe.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: