10.4 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

VIDEO: Dezastru! Muncitorii lucrează sub orice critică…

Bistrițenii care locuiesc în blocul de nefamiliști de pe Someșului au ajuns la capătul răbdării: „Este un dezastru! Muncitorii lucrează sub orice critică! Aruncă mizerii de pe acoperiș, aruncă gunoaie… Mi-au acoperit parbrizul mașinii cu ciment!”, s-a plâns unul dintre locuitorii blocului.

Oamenii din blocul de nefamiliști de pe Someșului sunt exasperați de atitudinea celor care muncesc aici la reabilitarea blocului: muncitorii aruncă gunoaiele și mizeriile direct în stradă, de la înălțime, iar mașinile care parchează în apropiere sunt și ele „victime” sigure.

Unul dintre vecini și-a găsit mașina acoperită cu ciment căzut de la lucrările de sus. Nemulțumit și dezamăgit de această atitudine, locatarul a sunat la Poliția Locală. Oamenii legii s-au prezentat la fața locului și au aplicat o amendă unui muncitor. Însă lucrurile nu par să se rezolve doar cu atât.

Și cei care trec prin zonă trebuie să fie cu mare băgare de seamă, căci se pot trezi oricând cu niscaiva gunoaie aruncate în cap de muncitorii care lucrează la etajele superioare.

Locuitorii de pe Someșului și-au exprimat încă de la început nemulțumirea referitor la lucrările care se desfășoară în zonă:

NECAZ. Locuitorii blocului de nefamiliști de pe Someșului sunt supărați

[arve url=”https://youtu.be/c_hqX7nN5S4″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.