-4.1 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

VIDEO: Dezastru! Muncitorii lucrează sub orice critică…

Bistrițenii care locuiesc în blocul de nefamiliști de pe Someșului au ajuns la capătul răbdării: „Este un dezastru! Muncitorii lucrează sub orice critică! Aruncă mizerii de pe acoperiș, aruncă gunoaie… Mi-au acoperit parbrizul mașinii cu ciment!”, s-a plâns unul dintre locuitorii blocului.

Oamenii din blocul de nefamiliști de pe Someșului sunt exasperați de atitudinea celor care muncesc aici la reabilitarea blocului: muncitorii aruncă gunoaiele și mizeriile direct în stradă, de la înălțime, iar mașinile care parchează în apropiere sunt și ele „victime” sigure.

Unul dintre vecini și-a găsit mașina acoperită cu ciment căzut de la lucrările de sus. Nemulțumit și dezamăgit de această atitudine, locatarul a sunat la Poliția Locală. Oamenii legii s-au prezentat la fața locului și au aplicat o amendă unui muncitor. Însă lucrurile nu par să se rezolve doar cu atât.

Și cei care trec prin zonă trebuie să fie cu mare băgare de seamă, căci se pot trezi oricând cu niscaiva gunoaie aruncate în cap de muncitorii care lucrează la etajele superioare.

Locuitorii de pe Someșului și-au exprimat încă de la început nemulțumirea referitor la lucrările care se desfășoară în zonă:

NECAZ. Locuitorii blocului de nefamiliști de pe Someșului sunt supărați

[arve url=”https://youtu.be/c_hqX7nN5S4″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...