15.5 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

VIDEO: Dezastru! Muncitorii lucrează sub orice critică…

Bistrițenii care locuiesc în blocul de nefamiliști de pe Someșului au ajuns la capătul răbdării: „Este un dezastru! Muncitorii lucrează sub orice critică! Aruncă mizerii de pe acoperiș, aruncă gunoaie… Mi-au acoperit parbrizul mașinii cu ciment!”, s-a plâns unul dintre locuitorii blocului.

Oamenii din blocul de nefamiliști de pe Someșului sunt exasperați de atitudinea celor care muncesc aici la reabilitarea blocului: muncitorii aruncă gunoaiele și mizeriile direct în stradă, de la înălțime, iar mașinile care parchează în apropiere sunt și ele „victime” sigure.

Unul dintre vecini și-a găsit mașina acoperită cu ciment căzut de la lucrările de sus. Nemulțumit și dezamăgit de această atitudine, locatarul a sunat la Poliția Locală. Oamenii legii s-au prezentat la fața locului și au aplicat o amendă unui muncitor. Însă lucrurile nu par să se rezolve doar cu atât.

Și cei care trec prin zonă trebuie să fie cu mare băgare de seamă, căci se pot trezi oricând cu niscaiva gunoaie aruncate în cap de muncitorii care lucrează la etajele superioare.

Locuitorii de pe Someșului și-au exprimat încă de la început nemulțumirea referitor la lucrările care se desfășoară în zonă:

NECAZ. Locuitorii blocului de nefamiliști de pe Someșului sunt supărați

[arve url=”https://youtu.be/c_hqX7nN5S4″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.