19.7 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Tânără din Beclean, cu polițiștii internaționali pe urme. Ce i-a făcut unui bărbat din Italia:

Un italian de vârsta a treia a fost victima unei tinere din Beclean. Pentru ceea ce i-a făcut, autoritățile italiene au condamnat-o la închisoare. Căutată la nivel internațional, aceasta a fost identificată ieri. Acum așteaptă în arest să vină italienii după ea.

Polițiștii bistrițeni au identificat-o ieri pe Ana Maria L., care era căutată la nivel internațional.

Tânăra de 26 de ani, originară din Beclean, a fost condamnată de autoritățile italiene la șase ani de închisoare. Aceasta este acuzată de tâlhărie calificată, pe teritoriul Italiei.

Mai exact, în luna august, 2016, Ana Maria i-ar fi administrat unui bărbat de 65 de ani, o substanță ce l-a dus într-o stare de inconștiență temporară. Apoi i-a furat 7.000 de euro, un ceas și telefonul mobil.

Ieri, tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, iar azi, prezentată în fața instanței clujene.

„Admite cererea formulată de autorităţile judiciare din Italia cu privire la executarea mandatului european de arestare emis în data de 30 octombrie 2018, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul din Lagonegro din Italia faţă de persoana solicitată L. A. -M., în vederea executării unei pedepse de 6 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Dispune luarea măsurii arestării în vederea predării persoanei solicitate L. A. – M. pe o durată de 30 zile, începând cu data 18 decembrie 2018 şi până la data de 16 ianuarie 2019. Dispune predarea persoanei solicitate L. A. – M. către autorităţile judiciare din Italia”, se arată în informațiile furnizate de Curtea de Apel Cluj.

Sentința împotriva tinerei a fost dată în 5 octombrie 2017.

Acum așteaptă în arestul poliției sosirea organelor competente din Italia care o vor duce să-și ispășească pedeapsa.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: