34.9 C
Bistrița
duminică, iulie 14, 2024

Tânără din Beclean, cu polițiștii internaționali pe urme. Ce i-a făcut unui bărbat din Italia:

Un italian de vârsta a treia a fost victima unei tinere din Beclean. Pentru ceea ce i-a făcut, autoritățile italiene au condamnat-o la închisoare. Căutată la nivel internațional, aceasta a fost identificată ieri. Acum așteaptă în arest să vină italienii după ea.

Polițiștii bistrițeni au identificat-o ieri pe Ana Maria L., care era căutată la nivel internațional.

Tânăra de 26 de ani, originară din Beclean, a fost condamnată de autoritățile italiene la șase ani de închisoare. Aceasta este acuzată de tâlhărie calificată, pe teritoriul Italiei.

Mai exact, în luna august, 2016, Ana Maria i-ar fi administrat unui bărbat de 65 de ani, o substanță ce l-a dus într-o stare de inconștiență temporară. Apoi i-a furat 7.000 de euro, un ceas și telefonul mobil.

Ieri, tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, iar azi, prezentată în fața instanței clujene.

„Admite cererea formulată de autorităţile judiciare din Italia cu privire la executarea mandatului european de arestare emis în data de 30 octombrie 2018, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul din Lagonegro din Italia faţă de persoana solicitată L. A. -M., în vederea executării unei pedepse de 6 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Dispune luarea măsurii arestării în vederea predării persoanei solicitate L. A. – M. pe o durată de 30 zile, începând cu data 18 decembrie 2018 şi până la data de 16 ianuarie 2019. Dispune predarea persoanei solicitate L. A. – M. către autorităţile judiciare din Italia”, se arată în informațiile furnizate de Curtea de Apel Cluj.

Sentința împotriva tinerei a fost dată în 5 octombrie 2017.

Acum așteaptă în arestul poliției sosirea organelor competente din Italia care o vor duce să-și ispășească pedeapsa.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: