21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Metoda inedită prin care și-a cerut scuze șoferul din Bistrița urmărit în Dej ce a aruncat la pământ un agent

Un bistrițean de 33 de ani a dat bătăi de cap polițiștilor din Dej, după ce a fugit de ei și a trântit la pământ un agent. Bistrițeanul, care inițial și-a abandonat mașina și a fugit, s-a prezentat singur la poliție și a găsit o metodă inedită de a-și cere scuze de la polițiști:

Acum două zile, în jurul prânzului, un bistrițean de 33 de ani dădea bătăi de cap polițiștilor din Dej. Acesta a fost surprins cu un pistol radar în localitatea Valea Luncii. Întrucât gonea cu viteză, agenții i-ar fi făcut semn să oprească, însă șoferul ar fi accelerat.

Polițiștii au anunțat un alt echipaj care se afla la câțiva kilometri distanță și au pornit în urmărirea acestuia. Șoferul nu a oprit nici la semnalele celui de-al doilea echipaj și a gonit cu poliția pe urmă.

Un echipaj a reușit să îl blocheze în trafic, agenții s-au apropiat de mașină, au deschis portiera pentru a-l imobiliza, însă șoferul ar fi accelerat și a pornit din nou la drum. Agentul care se sprijinea de portiera autoturismului a fost aruncat la pământ. Mai multe despre acest incident puteți citi AICI.

În cele din urmă, șoferul a abandonat mașina și s-a făcut nevăzut. S-a prezentat însă la poliție de bună voie. Potrivit Antena 1, pentru a-i îmbuna pe polițiști, șoferul a mers la poliție cu o tavă cu prăjituri.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: