-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Metoda inedită prin care și-a cerut scuze șoferul din Bistrița urmărit în Dej ce a aruncat la pământ un agent

Un bistrițean de 33 de ani a dat bătăi de cap polițiștilor din Dej, după ce a fugit de ei și a trântit la pământ un agent. Bistrițeanul, care inițial și-a abandonat mașina și a fugit, s-a prezentat singur la poliție și a găsit o metodă inedită de a-și cere scuze de la polițiști:

Acum două zile, în jurul prânzului, un bistrițean de 33 de ani dădea bătăi de cap polițiștilor din Dej. Acesta a fost surprins cu un pistol radar în localitatea Valea Luncii. Întrucât gonea cu viteză, agenții i-ar fi făcut semn să oprească, însă șoferul ar fi accelerat.

Polițiștii au anunțat un alt echipaj care se afla la câțiva kilometri distanță și au pornit în urmărirea acestuia. Șoferul nu a oprit nici la semnalele celui de-al doilea echipaj și a gonit cu poliția pe urmă.

Un echipaj a reușit să îl blocheze în trafic, agenții s-au apropiat de mașină, au deschis portiera pentru a-l imobiliza, însă șoferul ar fi accelerat și a pornit din nou la drum. Agentul care se sprijinea de portiera autoturismului a fost aruncat la pământ. Mai multe despre acest incident puteți citi AICI.

În cele din urmă, șoferul a abandonat mașina și s-a făcut nevăzut. S-a prezentat însă la poliție de bună voie. Potrivit Antena 1, pentru a-i îmbuna pe polițiști, șoferul a mers la poliție cu o tavă cu prăjituri.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.