6.7 C
Bistrița
miercuri, octombrie 5, 2022

Metoda inedită prin care și-a cerut scuze șoferul din Bistrița urmărit în Dej ce a aruncat la pământ un agent

Un bistrițean de 33 de ani a dat bătăi de cap polițiștilor din Dej, după ce a fugit de ei și a trântit la pământ un agent. Bistrițeanul, care inițial și-a abandonat mașina și a fugit, s-a prezentat singur la poliție și a găsit o metodă inedită de a-și cere scuze de la polițiști:

Acum două zile, în jurul prânzului, un bistrițean de 33 de ani dădea bătăi de cap polițiștilor din Dej. Acesta a fost surprins cu un pistol radar în localitatea Valea Luncii. Întrucât gonea cu viteză, agenții i-ar fi făcut semn să oprească, însă șoferul ar fi accelerat.

Polițiștii au anunțat un alt echipaj care se afla la câțiva kilometri distanță și au pornit în urmărirea acestuia. Șoferul nu a oprit nici la semnalele celui de-al doilea echipaj și a gonit cu poliția pe urmă.

Un echipaj a reușit să îl blocheze în trafic, agenții s-au apropiat de mașină, au deschis portiera pentru a-l imobiliza, însă șoferul ar fi accelerat și a pornit din nou la drum. Agentul care se sprijinea de portiera autoturismului a fost aruncat la pământ. Mai multe despre acest incident puteți citi AICI.

În cele din urmă, șoferul a abandonat mașina și s-a făcut nevăzut. S-a prezentat însă la poliție de bună voie. Potrivit Antena 1, pentru a-i îmbuna pe polițiști, șoferul a mers la poliție cu o tavă cu prăjituri.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...