3.3 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 30, 2022

VIDEO – Apucături de filme de acțiune ale unui bistrițean: a gonit cu poliția pe urme și a aruncat la pământ un polițist

Un bistrițean de 33 de ani a dat bătăi de cap ieri polițiștilor din Dej. Acesta a gonit cu poliția pe urme, iar când un agent s-a apropiat a accelerat și l-a aruncat la pământ. În cele din urmă și-a abandonat mașina și s-a făcut nevăzut, revenind ulterior singur la poliție.

Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul prânzului, în Dej. Potrivit surselor Bistrițeanul.ro, protagonistul este un bărbat de 33 de ani din Bistrița. Acesta ar fi fost surprins de un pistol radar în localitatea Valea Luncii. Întrucât gonea cu viteză, agenții i-ar fi făcut semn să oprească, dar șoferul ar fi accelerat.

Atunci, polițiștii au anunțat un alt echipaj care se afla la câțiva kilometri distanță și au pornit în urmărirea acestuia. Șoferul n-ar fi oprit nici la semnalele celui de-al doilea echipaj și cu poliția pe urmă, ar fi gonit până la centura municipiului Gherla. S-a întors la Dej, iar acolo un echipaj a reușit să-l blocheze în trafic.

Aventura bistrițeanului nu s-a sfârșit aici. Agenții s-ar fi apropiat de mașină, au deschis portiera pentru a-l imobiliza, însă șoferul ar fi accelerat și pornit din nou la drum. Agentul care se sprijinea de portiera autoturismului a fost aruncat la pământ.

Șoferul și-a continuat drumul, iar la scurt timp și-ar fi abandonat autoturismul și s-a făcut nevăzut. S-a prezentat singur la poliție și ar fi spus că s-ar fi speriat și din acest motiv nu a oprit la semnalele agenților.

Verificările polițiștilor au scos în evidență faptul că șoferului i-a fost suspendat permisul de conducere, după ce n-ar fi oprit la semnalele unui echipaj de poliție în Cluj-Napoca. Acesta contestase sancțiunea în instanță și nu a fost nevoit să predea permisul.

Șoferului i-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile. Magistrații nu au considerat incidentul cu polițistul ca fiind ultraj, astfel că nu a fost luată altă măsură preventivă.

Video: dejeanul.ro Explicație video: În imaginile surprinse de camera de supraveghere poate fi observat autoturismul urmărit, care este oprit de o mașină a poliției (Dacia Logan). În momentul în care agentul deschide portiera, este aruncat la pământ, iar mașina urmărită își continuă drumul. Agenții o iau la fugă în urmărirea autoturismului. 

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=qjKNCFVo8OY” /]

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...