19.7 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Se vând spații comerciale în „buricu’ târgului”!

11 spații comerciale din Centrul Istoric sunt scoase la vânzare. Primăria Bistrița organizează licitație cu strigare. Astfel, cine visează la un spațiu, în „buricul târgului”, trebuie să ofere mai mult ca toți ceilalți.

Prima zi de primăvară aduce o oportunitate uriașă pentru oamenii de afaceri. Aceștia au ocazia să participe la o licitație cu strigare, pentru a pune mâna pe un spațiu din Centrul istoric.

Mai exact, municipalitatea scoate la vânzare 11 spații comerciale și birouri, aflate în centrul Bistriței.

Conform Bistrița Business, în 1 martie, la ora 10:00, la sediul Primăriei, vor fi licitate spațiile situate pe strada Titulescu (nr. 13, parter, ap.7; nr. 24, parter; nr. 22, et.1 și mansardă apartamentele 2 și 3) și strada Constantin Dobrogeanu Gherea (nr. 10).

De la ora 11:00, se vor licita spațiile situate în: strada Liviu Rebreanu (nr. 32, et. I), strada Dornei (nr. 13, et. 1), strada Dornei (nr. 39, ap.5), strada C-tin Dobrogeanu Gherea (nr, 5, et. 1), B-dul. Republicii (nr. 11, ap. 4), strada Gh. Sincai (nr. 12, demisol, ap, 7).

Cei care s-au „îndrăgostit” de zona centrală a orașului, pot depune oferta de preț chiar din 14 februarie. Ultima zi este 28.02.2019.

De asemenea, vizitarea spațiilor este posibilă tot începând cu data de 14.02.2019, în fiecare zi de marți, între orele 10:00-11:00 și joi, între orele 15:00-16:00.

Dacă lupta pentru spațiile comerciale va fi la fel de mare ca și cea pentru locuințele din acea zonă, vom vedea!

Bătaie mare pe locuințele din Centrul Istoric. Se vând chiar mai scump, deși se impun condiții

Foto- Facebook – Patria Transilvania

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: