13.7 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

PNL: Cei din PSD sunt niște ipocriți! Le-ar păsa de natalitate, dar votează împotriva măririi alocațiilor!

După victoria PNL, privind majorarea alocațiilor copiilor, cei din partid au atacat dur pe cei de la putere. Aceștia acuză PSD că se arată preocupați de natalitate, dar au votat împotriva creșterii alocațiilor. Cum au votat reprezentanții bistrițeni PSD – ALDE :

În cadrul unei conferințe de presă, de la sediul PNL, s-au adus cuvinte de laudă pentru insistența și succesul lui Robert Sighiartău.

„PNL a reușit, pentru a doua oară, mărirea alocațiilor copiilor. Și data trecută, tot PNL a cerut dublarea alocațiilor, de la 42 de lei la 84 de lei. Felicitări pentru insistența și perseverența de care a dat dovată tânărul deputat, colegul nostru, Robert Sighiartău. Am demonstrat că se poate, în ciuda opoziției”, au spus PNL-iștii.

Aceștia nu au pierdut ocazia de a adresa cuvinte dure la adresa PSD – ALDE.

Cei de la conducere s-au arătat îngrijorați de rata natalității. Toți cei din PSD sau ALDE care vor mai ieși de acum înainte în față, și vor declara că le pasă de natalitate, sunt niște ipocriți. Spun că le pasă, dar au votat împotriva măririi alocațiilor copiilor”, au mai spus aceștia în cadrul conferinței de presă.

Județul nostru are patru reprezentanți PSD- ALDE în Parlamentul României: Ioan Deneș, Doina Pană, Daniel Suciu – PSD și Ioan SImionca – ALDE.

Dintre aceștia, doar Ioan Deneș și Daniel Suciu au fost prezenți în sală la momentul votului, și au votat împotrivă.

Reprezentanții celorlalte partide, Ionuț Simionca – PMP și Cristina Iurișniți – USR, au votat pentru mărirea alocațiilor.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: