16.5 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Batalion disciplinar la Policlinică! La trei abateri, nota scăzută la purtare sau exmatriculare!

Medicii care își desfășoară activitatea în Policlinică, se pare că, nu se comportă întotdeauna așa cum ar trebui și sunt taxați imediat de bistrițeni. Conducerea Spitalului Județean a găsit și o soluție pentru cadrele medicale care întârzie!

Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean, recunoaște că o parte din sesizările care ajung la conducerea Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud se referă la comportamentul neadecvat al unora dintre cadrele medicale, dar și la întârzierile medicilor de la Policlinică.

 „Îmi este foarte ușor să verific pentru că tot sistemul de programare este electronic. Este o amprentă electronică la tot ce se face”, a precizat acesta în cadrul matinalului Bistrițeanul LIVE.

În urma sesizărilor și verificărilor au existat situații în care medicii au fost sancționați și sunt la un pas distanță de a fi demiși pentru că au întârziat!

„Am avut cazuri în care am tăiat câte o zi de muncă. Absență nemotivată pentru un anumit medic pentru că a întârziat la Policlinică. A repetat și a doua oară și i-am mai tăiat o zi, după care l-am chemat și i-am spus că la trei absențe nemotivate îl dau afară. Fără nici o reținere. Nu vrem să avem mai mult deservicii de la un astfel de comportament decât servicii”, a declarat Gabriel Lazany, în emisiunea matinală Bistrițeanul LIVE.

Dacă ați ratat una dintre emisiunile Bistrițeanul LIVE, acestea pot fi vizionate oricând, accesând pagina noastră de Facebook.

[arve url=”https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/2066153390164088/” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: