1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

FELICITĂRI: Rezultate extraordinare, obținute de elevii din Bistrița-Năsăud!

61 de elevi au reușit să obțină rezultate extraordinare la olimpiadele și concursurile școlare naționale, încheiate recent.

 

Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud a transmis lista elevilor care au reușit să obțină premii, mențiuni sau distincții speciale la concursurile școlare și olimpiadele naționale încheiate zilele trecute.

Județul nostru se poate mândri cu rezultate de excepție, medalii de argint și de bronz, o medalie de aur (cucerită de Paul Tîrlișan de la Colegiul „George Coșbuc” din Năsăud), dar și o calificare în lotul național la Chimie (Sergiu Petrușca de la Colegiul „Liviu Rebreanu” cucerind premiul III) și o calificare la faza internațională a olimpiadei de Limba și Literarura Maghiară pentru Dalma Daroczi de la Școala Gimnazială „Grigore Silași” din Beclean.

Felicitări tuturor elevilor olimpici, profesorilor care îi pregătesc cu atâta pasiune și părinților care îi susțin!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...