19.1 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

FELICITĂRI: Rezultate extraordinare, obținute de elevii din Bistrița-Năsăud!

61 de elevi au reușit să obțină rezultate extraordinare la olimpiadele și concursurile școlare naționale, încheiate recent.

 

Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud a transmis lista elevilor care au reușit să obțină premii, mențiuni sau distincții speciale la concursurile școlare și olimpiadele naționale încheiate zilele trecute.

Județul nostru se poate mândri cu rezultate de excepție, medalii de argint și de bronz, o medalie de aur (cucerită de Paul Tîrlișan de la Colegiul „George Coșbuc” din Năsăud), dar și o calificare în lotul național la Chimie (Sergiu Petrușca de la Colegiul „Liviu Rebreanu” cucerind premiul III) și o calificare la faza internațională a olimpiadei de Limba și Literarura Maghiară pentru Dalma Daroczi de la Școala Gimnazială „Grigore Silași” din Beclean.

Felicitări tuturor elevilor olimpici, profesorilor care îi pregătesc cu atâta pasiune și părinților care îi susțin!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...