22.1 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Motorina i-a costat mai scump decât se așteptau pe trei tineri din Viile Tecii

Spărgătorii de mașini au lăsat deoparte casetofoanele sau GPS-urile și au început să se reprofileze. Prețurile mari la combustibil au făcut ca benzina sau motorina din rezervoarele mașinilor să devină o pradă interesantă.

Hoții de mașini au început să se reprofileze, iar acum se pare că aceștia dau atenție combustibilului din rezervoare. Chiar dacă spărgătorii de mașini dau atacul noaptea, hoții locali nu se feresc și ies „să cumpere” motorina, ziua în amiaza mare.

În data de 28 mai, un bărbat din Chiuza a sunat la 112 și a anunțat că mai multe persoane au încercat să fure motorină dintr-un tractor parcat în curtea unei pensiuni din localitatea Piatra.

Polițiștii au intrat imediat pe fir și au identificat trei tineri 16, 25 și 29 de ani, toți din Viile Tecii, bănuiți de comiterea faptei.

La data de 28 mai, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a celor trei pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se arată în comunicatul IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: