20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Amicii Building: Izolația termică și fonică cu spuma poliuretanică – o soluție excelentă și modernă în construcții

Importanţa izolaţiei termice şi fonice este în continuă creştere, iar pe piaţă există în prezent o multitudine de soluţii de izolare. Cea mai modernă și recomandată este izolația termică și fonică cu spumă poliuretanică.

O bună izolație păstrează căldura casei. Asigură o temperatură constantă, care ne dă un sentiment de confort. Izolația cu poliuretan pulverizat este un concept nou în industria de construcții. Arhitecți și mulți proprietari, societăți de construcții și ingineri sunt convinși de calitățile poliuretanului.

AMICII BUILDING, una dintre cele mai serioase și profesioniste firme din județul Bistrița-Năsăud, mai adaugă în catalogul serviciilor pe care le oferă, pe lângă cele de construcție și proiectare, și izolarea cu spumă poliuretanică!

Este bine de ştiut că prin volumul de izolare al spumei poliuretanice cu celulă deschisă se reduc poluanții, praful și alergenii care pot pătrunde din afară la interior, în timp ce aceştia sunt blocaţi complet.

Izolația cu spumă poliuretanică este mult mai eficace decât vata minerală și vata de sticlă, sau polistiren. Dacă vă gândiți la viitor și la a nu fi dezamăgiți de calitatea izolării termice, atunci izolația cu spumă poliuretanică de la AMICII BUILDING este alegerea perfectă!

De ce să apelați la acest tip de izolație? Ei bine, iată mai jos câteva avantaje:

  • Izolație și impermeabilizare într-un singur proces
  • Odată aplicată, spuma rămâne fixă și nu degajă gaze toxice
  • Reduce consumul de energie și gaze
  • Spuma poliuretanică creează o etanșitate perfectă, fără punți termice
  • Acționează ca o barieră fonică
  • Spuma poliuretanică are o durată de viață mare și este o izolație mult mai eficientă decât vata
  • Îmbunătățește integritatea structurală a casei tale
  • Protejează lemnul, în timp ce vata este un cuib pentru dăunători
  • Termoizolație mult mai eficientă – de până la trei ori mai eficientă decât vata bazaltică

Dacă toate acestea nu sunt de ajuns, spuma activă se aplică și foarte rapid. Apelând la AMICII BULDING și la acest tip de izolație, veți economisi și spațiu! Grosimea spumei pentru celula deschisă este recomandată la10 centimetri, iar celula închisă la minim 5 centimetri și se aplică doar pe una dintre suprafeţe (interioară sau exterioară).

Mai multe detalii și informații, la numărul de telefon 0740 158 884 sau pe pagina de Facebook Amicii Building.

(P)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!