11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Motorina i-a costat mai scump decât se așteptau pe trei tineri din Viile Tecii

Spărgătorii de mașini au lăsat deoparte casetofoanele sau GPS-urile și au început să se reprofileze. Prețurile mari la combustibil au făcut ca benzina sau motorina din rezervoarele mașinilor să devină o pradă interesantă.

Hoții de mașini au început să se reprofileze, iar acum se pare că aceștia dau atenție combustibilului din rezervoare. Chiar dacă spărgătorii de mașini dau atacul noaptea, hoții locali nu se feresc și ies „să cumpere” motorina, ziua în amiaza mare.

În data de 28 mai, un bărbat din Chiuza a sunat la 112 și a anunțat că mai multe persoane au încercat să fure motorină dintr-un tractor parcat în curtea unei pensiuni din localitatea Piatra.

Polițiștii au intrat imediat pe fir și au identificat trei tineri 16, 25 și 29 de ani, toți din Viile Tecii, bănuiți de comiterea faptei.

La data de 28 mai, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a celor trei pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se arată în comunicatul IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?