18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

Motorina i-a costat mai scump decât se așteptau pe trei tineri din Viile Tecii

Spărgătorii de mașini au lăsat deoparte casetofoanele sau GPS-urile și au început să se reprofileze. Prețurile mari la combustibil au făcut ca benzina sau motorina din rezervoarele mașinilor să devină o pradă interesantă.

Hoții de mașini au început să se reprofileze, iar acum se pare că aceștia dau atenție combustibilului din rezervoare. Chiar dacă spărgătorii de mașini dau atacul noaptea, hoții locali nu se feresc și ies „să cumpere” motorina, ziua în amiaza mare.

În data de 28 mai, un bărbat din Chiuza a sunat la 112 și a anunțat că mai multe persoane au încercat să fure motorină dintr-un tractor parcat în curtea unei pensiuni din localitatea Piatra.

Polițiștii au intrat imediat pe fir și au identificat trei tineri 16, 25 și 29 de ani, toți din Viile Tecii, bănuiți de comiterea faptei.

La data de 28 mai, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a celor trei pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se arată în comunicatul IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...