22.1 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO: Dacă ai numere de BIS, legea nu ți se aplică! Dar totuși, de cine îți e frică?!?

Maaare minune, maare, azi în Parcul Municipal. O remorcă parcată, dom’le, fix în mijlocul parcului, tumna pe spațiul verde! Legea nu li se aplică și celor cu numere de BIS?? Dar totuși, de ce le e frică??

Să vezi și să nu crezi! Toate discursurile lui nenea Crețu, despre cine are voie să calce iarba din Parcul Municipal, au pălit azi!

La mijlocul Parcului, integral pe spațiul verde, parcată, dom’le, o remorcă! Mai mare „frumusețea” și ignoranța față de cetățeni!

Când să te pregătești să suni la primărie să le spui să-și trimită angajții să taxeze pe cei care au îndrăznit să calce ordinul lui capel-maistru, ȘOC!

Remorca are numărul BN 23 BIS!

No și eu, Bistrițel, dar și ceilalți pe lângă mine, știm că ăsta-i semn că e remorca celor de la primărie. No oare lor nu li se aplică legea? Sau dacă-s de la Primărie, au voie să facă ce vor? Sau s-a dat liber la parcare în Parc?

Totuși, ceea ce mă frământă cel mai tare e: Dacă oricum să încălcați legea nu vă temeți, de cine vă e frică de ați legat remorca aia așa, cu lacăt??

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: