20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

VICTORIE pentru tinerii năsăudeni! Vor avea parc de fitness urban!

Insistența este mama succesului! Și au demonstrat-o tinerii din Năsăud care nu s-au lăsat până nu și-au văzut dorința împlinită. În curând vor avea mult doritul și așteptatul parc de fitness urban.

Dacă vrei cu-adevărat, se poate! Iar acest lucru a fost demonstrat la Năsăud.

Mai mulți tineri au avut dorința ca în orașul lor să existe un parc de fitness urban. Au vorbit cu administrația locală și și-au exprimat dorința. Și nu doar atât, ci au strâns peste 300 de semnături.

Conducerea orașului, văzând interesul, a decis să facă ca acest vis să devină realitate. Încă din 2018 s-au căutat soluții pentru a găsi fondurile necesare investiției.

Iar zilele acestea, visul ia contur. Chiar astăzi se montează aparatele, și la finalul lunii va fi dat în folosință.

„Finalizăm în această lună un parc de fitness în incinta stadionului orașului Năsăud, o investiție cerută de către tânăra generație. În anul 2018, un grup de tineri au venit cu o listă de 340 de semnături și mi-au transmis că își doresc un parc de fitness urban. Iată că acum va exista la Năsăud un parc modern, cu alei, băncuțe și un covor cauciucat pentru iubitorii de sport în aer liber”, a explicat primarul Mircea Romocea.

Astfel, pe o suprafață de 600 mp sunt amplasate 12 aparate de fitness, alei pietonale pavate, spaţii verzi, arbuşti ornamentali şi mobilier urban, întreaga investiție fiind suportată din bugetul local al orașului Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.