5.4 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

VICTORIE pentru tinerii năsăudeni! Vor avea parc de fitness urban!

Insistența este mama succesului! Și au demonstrat-o tinerii din Năsăud care nu s-au lăsat până nu și-au văzut dorința împlinită. În curând vor avea mult doritul și așteptatul parc de fitness urban.

Dacă vrei cu-adevărat, se poate! Iar acest lucru a fost demonstrat la Năsăud.

Mai mulți tineri au avut dorința ca în orașul lor să existe un parc de fitness urban. Au vorbit cu administrația locală și și-au exprimat dorința. Și nu doar atât, ci au strâns peste 300 de semnături.

Conducerea orașului, văzând interesul, a decis să facă ca acest vis să devină realitate. Încă din 2018 s-au căutat soluții pentru a găsi fondurile necesare investiției.

Iar zilele acestea, visul ia contur. Chiar astăzi se montează aparatele, și la finalul lunii va fi dat în folosință.

„Finalizăm în această lună un parc de fitness în incinta stadionului orașului Năsăud, o investiție cerută de către tânăra generație. În anul 2018, un grup de tineri au venit cu o listă de 340 de semnături și mi-au transmis că își doresc un parc de fitness urban. Iată că acum va exista la Năsăud un parc modern, cu alei, băncuțe și un covor cauciucat pentru iubitorii de sport în aer liber”, a explicat primarul Mircea Romocea.

Astfel, pe o suprafață de 600 mp sunt amplasate 12 aparate de fitness, alei pietonale pavate, spaţii verzi, arbuşti ornamentali şi mobilier urban, întreaga investiție fiind suportată din bugetul local al orașului Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...