31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO: Dacă ai numere de BIS, legea nu ți se aplică! Dar totuși, de cine îți e frică?!?

Maaare minune, maare, azi în Parcul Municipal. O remorcă parcată, dom’le, fix în mijlocul parcului, tumna pe spațiul verde! Legea nu li se aplică și celor cu numere de BIS?? Dar totuși, de ce le e frică??

Să vezi și să nu crezi! Toate discursurile lui nenea Crețu, despre cine are voie să calce iarba din Parcul Municipal, au pălit azi!

La mijlocul Parcului, integral pe spațiul verde, parcată, dom’le, o remorcă! Mai mare „frumusețea” și ignoranța față de cetățeni!

Când să te pregătești să suni la primărie să le spui să-și trimită angajții să taxeze pe cei care au îndrăznit să calce ordinul lui capel-maistru, ȘOC!

Remorca are numărul BN 23 BIS!

No și eu, Bistrițel, dar și ceilalți pe lângă mine, știm că ăsta-i semn că e remorca celor de la primărie. No oare lor nu li se aplică legea? Sau dacă-s de la Primărie, au voie să facă ce vor? Sau s-a dat liber la parcare în Parc?

Totuși, ceea ce mă frământă cel mai tare e: Dacă oricum să încălcați legea nu vă temeți, de cine vă e frică de ați legat remorca aia așa, cu lacăt??

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.