7.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Ziua Grâului, celebrată la Sânmihaiu de Câmpie, cu teatru, muzică populară şi artificii

Se anunţă un spectacol deosebit duminică, 28 iulie 2019, pe scena amplasată în centrul comunei Sînmihaiu de Câmpie! Aici se va desfăşura cea de-a IX-a ediţie a unui eveniment cunoscut în comunitate drept Ziua Grâului.

Ziua Grâului va debuta duminică, 28 iulie, la ora 15:00: pe scenă vor evolua Olimpia Deneș, Bogdan Pop şi Formația de teatru a comunei Sânmihaiu de Câmpie.

Nici muzica folclorică tradiţională nu va lipsi din program: Ansamblul Folcloric „Dor de pe Câmpie” (din Silivașu de Câmpie), dar şi Ansamblul Folcloric „Balada” din Bistrița vor anima atmosfera şi vor asigura buna-dispoziţie a publicului.

Invitați speciali la Ziua Grâului sunt Vlăduţa Lupău, Alin Oprea şi actorul de comedie Axinte, de la Vacanța Mare. Prezentatorul evenimentului este  Petrică Someșanu.

Pentru generaţia mai tânără din localitate, organizatorii au pregătit începând cu ora 21:00 un program special de discotecă în aer liber, dar şi un spectaculos foc de artificii.

Ziua Grâului este organizată de Primăria şi Consiliul Local Sânmihaiu de Câmpie, în colaborare cu Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, prin Serviciul Conservarea, Cercetarea, Protejarea și Promovarea Culturii Tradiționale.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: