14.5 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Gata cu parcatul pe trotuare! Poliția – pregătită să taxeze pe cei ce nu se conformează!

Se va întâmpla, în curând, într-un oraș din județ. Poliția locală deja a anunțat cetățenii că nu vor mai avea voie să parcheze pe trotuare! Iar cei „ai locului” știu că poliția locală nu glumește.

Localnicii unui oraș din județ au fost educați încet, încet de primarul care-i conduce. Și pentru că unii nu au înțeles de bună voie, edilul a înființat Poliția Locală.

Așa că sîngeorzenii care „călcau strâmb” erau amendați, usturător, fără să se stea la discuții.

În curând, în Sîngeorz Băi se vor finaliza lucrările de pavare, așa că trotuarele vor fi destinate exclusiv pietonilor. Iar Poliția Locală se pregătește să taxeze pe cei care nu se conformează.

Nu înainte însă de a-i avertiza pe șoferi că urmează să fie cu ochii pe ei:

„Stimați cetățeni, după finalizarea lucrărilor de pavaj, pe trotuare este STRICT INTERZIS parcarea autovehiculelor chiar și temporar pe acestea. Poliția Locală”, au scris aceștia pe pagina de Facebook a Primăriei Sîngeorz Băi.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: