34.9 C
Bistrița
duminică, iulie 14, 2024

Gata cu parcatul pe trotuare! Poliția – pregătită să taxeze pe cei ce nu se conformează!

Se va întâmpla, în curând, într-un oraș din județ. Poliția locală deja a anunțat cetățenii că nu vor mai avea voie să parcheze pe trotuare! Iar cei „ai locului” știu că poliția locală nu glumește.

Localnicii unui oraș din județ au fost educați încet, încet de primarul care-i conduce. Și pentru că unii nu au înțeles de bună voie, edilul a înființat Poliția Locală.

Așa că sîngeorzenii care „călcau strâmb” erau amendați, usturător, fără să se stea la discuții.

În curând, în Sîngeorz Băi se vor finaliza lucrările de pavare, așa că trotuarele vor fi destinate exclusiv pietonilor. Iar Poliția Locală se pregătește să taxeze pe cei care nu se conformează.

Nu înainte însă de a-i avertiza pe șoferi că urmează să fie cu ochii pe ei:

„Stimați cetățeni, după finalizarea lucrărilor de pavaj, pe trotuare este STRICT INTERZIS parcarea autovehiculelor chiar și temporar pe acestea. Poliția Locală”, au scris aceștia pe pagina de Facebook a Primăriei Sîngeorz Băi.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: