8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Nu se mai poate urca în turnul Bisericii Evanghelice!

Timp de două săptămâni, turnul Bisericii Evanghelice nu mai poate fi vizitat! Acesta este închis pentru efectuarea unor lucrări de reparații.

Biserica Evanghelică este un punct de atracție turistică, în orașul nostru. Având cel mai înalt turn din Transilvania, dar și posibilitatea de a urca folosind liftul, turiștii nu se dau înapoi de la a-l vizita.

Totuși, balustradele sunt într-o avansată stare de degradare, prezentând un real pericol pentru cei ce se aventurau la înălțime.

Despre această problemă, Bistrițeanul.ro a mai scris AICI:

FOTO/VIDEO: Noul model de Biserică Evanghelică

Se pare că autoritățile locale au realizat gravitatea situației și au hotărât să intervină. Din acest motiv, turnul va fi închis pe o perioadă de două săptămâni.

Primăria municipiului Bistrița anunță că turnul Bisericii Evanghelice se va închide în perioada 2 – 17 septembrie 2019, în perioada menționată urmând să se efectueze lucrări de reparații la balustradele balconului acestui edificiu istoric”, este anunțul făcut pe pagina Primăriei.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.