7.3 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Nu mai sunt fonduri pentru noul sediu al Poliției Locale, estimat la 3,7 milioane de euro

Promovat încă din 2015, dispeceratul operativ al Poliției Locale, care trebuia amenajat într-un fost punct termic de pe strada Gării, nu a fost finanțat nici până în ziua de azi. Municipalitatea se baza pe fonduri europene, însă proiectul nu mai este eligibil.

Încă din 2015, municipalitatea aproba documentațiile de avizare a lucrărilor de intervenție pentru fostul punct termic de pe strada Gării ce urma să adăpostească Dispeceratul Poliției Locale.

În 2016 se alocau fonduri pentru proiectare și avize și acorduri, iar anul acesta Primăria Bistrița se apucă să valorifice bunurile din punctul termic.

Cam aici se opresc însă lucrările la acest proiect ce avea drept scop să eficientizeze munca polițiștilor locali. Proiectul a fost pregătit pentru a fi finanțat prin Programul Operațional Regional, însă acesta nu este eligibil, iar la bugetul local nu sunt bani pentru așa ceva, cel puțin nu anul acesta.

Așa se face că deocamdată, Poliția Locală rămâne în centrul istoric. Ba mai mult, la rectificarea bugetară de luna trecută i s-a tăiat bine din fonduri. Mai multe detalii AICI.

Investiția este estimată la 3,7 milioane de euro și include birouri, grupuri sanitare pentru personal cu cabină de duș, săli de primire și verificare a cetățenilor, grupuri sanitare pentru cei aduși de polițiști. Proiectul prevede ca pe acoperișul clădirii să fie amenajată o zonă de odihnă și un loc de joacă pentru copii.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.