9.5 C
Bistrița
duminică, mai 19, 2024

Iarna nu ne va lua prin surprindere! Drumarii, pregătiți cu utilaje și antiderapante!

Alexandru Slavita, șeful Secției Drumuri Naționale Bistrița, a declarat azi că iarna nu ne va lua prin surprindere. În depozite s-a făcut deja stoc de antiderapante. Există utilaje proprii sau închiriate, gata să intervină atunci când situația o impune.

Sezonul de iarnă, în care e nevoie de intervenții pentru deszăpezire și curățarea poleiului e în intervalul 01.11 – 30.03. Totuși, la începutul lunii octombrie a nins în zona montană și s-a intervenit pentru crearea de condiții optime de trafic.

Astăzi, în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural, ing Alexandru Slavita, șeful Secției Drumuri Naționale Bistrița, a declarat că suntem pregătiți pentru iarnă.

Județul nostru este împărțit în zone de intervenție în Bistrița, Beclean, Năsăud, Șieu și Lechința. Necesarul de antiderapant e de 5.000 tone de sare și 17.000 tone de nisip. Iar pentru intervenție sunt necesare 58 de utilaje.

Care e situația la momentul acesta, dat fiind faptul că la noapte deja se anunță ninsori în zona montană, vedeți în video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/G73tsDKFy_E” /]

Astăzi, în ședința de Consiliu Județean se va aproba și programul de deszăpezire pentru perioada 1.11.2019 – 30.03.2020.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.