9.5 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Al doilea cinema 3D din Bistrița se deschide la mijlocul lunii

Începând de la mijlocul lunii noiembrie, Cinema Dacia va avea concurență. Într-unul dintre centrele comerciale de pe Calea Moldovei se va mai deschide un cinematograf cu 364 de locuri. Acesta este primul cinematograf din țară echipat cu proiectoare laser.

Crăciunul îi va prinde pe bistrițeni cu două cinematografe. La mijlocul lunii noiembrie se va inaugura al doilea cinematograf din oraș, situat în Bistrița Retail Park.

Potrivit administratorilor, acesta are o capacitate de 364 de locuri și este primul cinematograf din țară complet echipat cu proiectoare laser. Prețurile încep de la 14 lei și ajung la 26 de lei în cazul avanpremierelor. Nu lipsesc nici promoțiile, cazuri în care un bilet poate fi cumpărat și cu 7 lei.

Printre surprizele pregătite de  Happy Cinema se numără un film-concert Depeche Mode, care va fi difuzat în data de 21 noiembrie. De asemenea, printre filmele difuzate luna aceasta se numără „Maleficent : Suverana Răului”, „Joker” sau „Yeti – Omul Zăpezilor”.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: