13.8 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

REVOLTĂ a primarilor pe firma care adună gunoaiele: „Am ajuns să fim exploatați de Supercom!”

Prețurile practicate de SRL-ul care colectează gunoaiele, care cresc precum Făt Frumos, încep să revolte inclusiv primarii din mediul rural, care spun că au ajuns să fie exploatați de Supercom, iar cetățenii îi arată cu degetul din cauza dărilor mari la gunoi.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Sorin Hognogi, primarul comunei Spermezeu își arată nemulțumirea cu privire la prețurile practicate de operatorul de salubritate Supercom, care pare să își crească prețurile o dată la câteva luni.

„Am ajuns noi ca primari și colegii din primării să fim exploatați de o Societate Comercială aducătoare de profit care se numește SUPERCOM! Le împărțim pliante, le distribuim sacii, le colectăm taxele, iar ca recompensă în cazul în care nu reușim să colectăm taxele, suportă bugetul local! Dumneavoastră vă dați seama ce vremuri trăim, să plătească o familie cu 4 membrii 312 lei anual pentru colectarea deșeurilor (gunoaielor). În ce lume trăim măi oameni buni!!! Dicutam cu colegii în această dimineață despre faptul că, cetățenii acuză Consiliul Local despre aceste taxe super mari dat fiind faptul că noi colectăm aceste taxe și le viram frumușel la super firma «SUPERCOOOM»!”, a postat Sorin Hognogi pe pagina sa de Facebook.

Acesta nu este singurul nemulțumit de tarifele practicate de Supercom. În ședința de Consiliu Local din octombrie, consilierii au votat ca George Avram, persoana desemnată să participe la întâlnirile cu ADI Deșeuri să voteze NU la tot ce propune Asociația de Dezvoltare Intercomunitară, inclusiv la majorarea tarifelor. Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi AICI.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: