A ars mașinuța de transport pacienți a Spitalului Județean de Urgență Bistrița

0
1137

Un incendiu a izbucnit azi-noapte în curtea Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Mașinuța electrică folosită pentru a transporta pacienții a ars. Focul a fost stins rapid de medicii de la UPU, cu extinctoare.

La finalul lunii septembrie, Spitalul Județean de Urgență Bistrița a fost dotat cu o mașinuță electrică. Aceasta era folosită pentru a transporta pacienții și i se spunea ”papa-mobil”.

FOTO/VIDEO Pacienții, transportați de la UPU la spital cu o mașinuță electrică cu targă!

Aseară, puțin înainte de ora 23.00, s-a dat alarma, după ce papa-mobil-ul a fost cuprins de flăcări.

Personalul medical de la UPU a sărit rapid cu extinctoarele și au reușit să stingă incendiul.

În această seară, în urmă cu puțin timp, a fost semnalat un incendiu izbucnit la un autovehicul electric, parcat în curtea Spitalului Județean de Urgență Bistrita. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, incendiul a fost observat la timp înainte să se extindă și a fost stins cu stingătoarele de personalul de la locul de muncă și paramedicii de pe echipajele SMURD care se aflau la UPU Bistrița” transmiteau aseară reprezentanții ISU BN.

Managerul Lazany a explicat că se va anunța producătorul și până atunci…revin la transportarea pacienților cu targa.

Cel mai probabil a fost un scurt- circuit. Se va face o anchetă. Urmează să informăm și producătorul, să vină să facă constatarea. Mașinuța e încă în garanție. Așa că până se va rezolva problema, revenim la transportul pacienților cu targa, exact cum făceam și înainte” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, managerul SJUB, Gabriel Lazany.