19.1 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

FOTO/VIDEO Pacienții, transportați de la UPU la spital cu o mașinuță electrică cu targă!

În dotarea Spitalului Județean de Urgență Bistrița a intrat o mașinuță electrică, dotată cu targă, special adaptată pentru transportul de pacienți. Cu aceasta vor fi transferați pacienții din locația temporară a UPU și spital.

Spitalul Județean de Urgență are în dotare o mașină electrică. Aceasta este special adaptată pentru transportul de pacienți. Practic, mașinuța va fi folosită pentru transferul mai rapid al pacienților de la actuala locație a UPU la spital.

„Pentru a elimina neplăcerile transferului pacienților din locația temporară a UPU și spital, am ales o variantă simplă, elegantă și prietenoasă cu mediul înconjurător: o mașină electrică cu targă, special adaptată pentru transportul de pacienți”, a anunțat astăzi managerul spitalului, Gabriel Lazany.

Mașina a intrat deja în posesia Spitalului Județean de Urgență Bistrița și a făcut deja primele probe. Managerul spitalului Gabriel Lazany a făcut publice imagini cu aceasta.

[arve url=”https://www.facebook.com/100006493772600/videos/pcb.3081101575449605/3081094032117026″ maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RCS & RDS angajează agent vânzări. Se fac angajări și la Casa EMA, Roser House Colibița, IMP România

Locuri de muncă, disponibile în Bistrița: Se fac angajări la RCS & RDS, Fan Curier, IMP România (fosta Netex) și Italtextil Sărata. Leoni are nevoie de ingineri, muncitori și șef de schimb iar Transmixt școlarizează șoferițe pentru transportul public local. 

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.