8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

VIDEO: Ce obiective și ambiții au candidații USR-Plus Lorand Toth și Nicolae Pavelean

Prezenți în studioul Bistrițeanul Live, candidații USR-Plus Lorand Toth – președintele USR Bistrița-Năsăud – și Nicolae Pavelean au dezvăluit cu ce obiective și proiecte se prezintă în fața alegătorilor bistrițeni:

Inițial am fost liderul grupului de inițiativă pe Bistrița-Năsăud, când eram doar 7, 8 persoane care am pus bazele acestui partid. În 2017 am fost ales președintele filialei Bistrița-Năsăud. De atunci am atras noi membri, oameni compentenți, prin care ne dorim să schimbăm felul de a face politică la nivel local și județean…”, a precizat Lorand Toth.

Acesta a explicat că este inginer, a absolvit Facultatea de Construcții la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca și a fost implicat în câteva proiecte mari precum Cluj Arena și extinderea – modernizarea stadionului CFR Cluj.

Timp de trei ani a lucrat și în biroul tehnic la Aquabis, unde era responsabil de preluarea și urmărire a lucrărilor de extindere rețele și canal în județ. 8 ani de zile a fost manager de proiecte referitoare la stații de tratare și epurare de apă.

De 4 ani s-a reprofilat, deține o funcție de conducere într-o multinațională și manageriază proiecte referitoare la sedii de bănci centrale, clădiri de birouri de zeci de mii de metri pătrați, hale industriale și puncte de producție.

Avem mai multe obiective, la nivel județean. Pentru mine obiectivul ar fi modernizarea și extinderea rețelei de apă și canal în Bistrița-Năsăud. Știu care erau problemele atunci când am și lucrat în acest domeniu. Din păcate, la noi încă mulți oameni nu beneficiază de canalizare. Sunt mulți care nu au acces nici măcar la rețeaua de apă potabilă în județ. Îmi doresc ca în următorii 4 ani, peste 90% din locuitori să beneficieze de aceste servicii elementare pentru un trai decent”, a mai spus Lornad Toth.

Două obiective comune – aplicabile atât la nivel județean, cât și la nivel local – sunt transparența decizională și digitalizarea, consideră Lorand Toth.

Nicolae Pavelean – candidat USR-Plus la Consiliul Local – a recunoscut că până acum câțiva ani fugea de politică.

Am realizat că nu se poate decât dacă intri în miezul problemei, dacă te implici în administrația locală. Am găsit în USR o alternativă viabilă pentru ce-mi doream eu din politică. Ne dorim ca principiul Fără Penali să fie o piatră de temelie și pentru administrația locală”, a remarcat Nicolae Pavelean.

E foarte greu să ții de principii și să-i convingi pe oameni că trebuie să respectăm câteva principii de bază.

Îmi place că în jurul nostru sunt mulți tineri. Cred că USR-Plus sunt ultima speranță a unor tineri în țara asta care au ales să nu plece din țară și să facă ceva pentru comunitățile din care fac parte”, a precizat Nicolae Pavelean.

Nicolae Pavelean este inginer de profesie, a absolvit Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Facultatea de Construcții de Mașini, acumulând experiență profesională în diverse companii din Bistrița, precum Raal și la Leoni.

Obiectivele pe care le avem sunt bazate pe ceea ce am discutat cu oamenii în stradă. Din păcate, cu jenă mă duc în unele zone – Sigmir, Slătinița sau Ghinda. Mi-e efectiv jenă să trebuiască să promitem apă, canal, asfalt – ceea ce în 2020 ar trebui să fie un lucru normal. Sunt oameni în Slătinița și Ghinda care își doresc efectiv lucrurile de bază… Își doresc să aibă acces la apă, mai ales acum, în contextul pandemiei de coronavirus… Aș vrea să militez pentru acoperirea tuturor zonelor din Bistrița cu utilitățile de bază… Vreau să pornim de la transparență, pentru că ăsta e un lucru care lipsește în Bistrița: transparența din direcția aleșilor locali către cetățeni”, a mai precizat Nicolae Pavelean.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/I11e1lY1ftQ” /]

(Articol electoral comandat de Partidul USR-Plus – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar: 21200251)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: