1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

A făcut scandal, s-a rănit, iar apoi a cerut celor de la DGASPC să-i ia bebelușul

S-a întâmplat zilele trecute, în Bistrița. Polițiștii au fost chemați la o casă, unde bărbatul le-a explicat cum concubina lui a făcut scandal și s-a rănit. Când aceasta s-a întors acasă, a cerut ca bebelușul să-i fie luat de Protecția Copilului.

Un bărbat a sunat la poliție, zilele trecute, după un moment foarte tensionat în familie.

Polițiștii l-au găsit acasă doar pe el și pe fiul lui. Concubina și bebelușul erau plecați. Bărbatul a povestit că femeia și-a ieșit din fire, a făcut scandal și s-a rănit.

Polițiștii au așteptat-o, iar cerința acesteia a fost… neașteptată.

Pe str. Dornei, în curtea unui imobil, se afla numita L. O. împreună cu fiul acesteia L. R.T.S., care a declarat faptul că concubina acestuia O.  C.R., care nu era de faţă, a provocat scandal provocându-şi o leziune la nivelul feţei cu o piatră. După revenirea acesteia la domiciliu, împreună cu un nou născut în vârstă de 1 lună, a confirmat faptul că singură şi-a provocat rana şi întrucât nu are posibilităţi de întreţinere doreşte ca fiul acesteia să fie încredinţat D.G.A.S.P.C. A fost convocată comisia de specialitate, care în urma deliberării a hotărât, instituţionalizarea copilului în cadrul centrului”, se arată în raportul Poliției Locale Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...