17.8 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

A făcut scandal, s-a rănit, iar apoi a cerut celor de la DGASPC să-i ia bebelușul

S-a întâmplat zilele trecute, în Bistrița. Polițiștii au fost chemați la o casă, unde bărbatul le-a explicat cum concubina lui a făcut scandal și s-a rănit. Când aceasta s-a întors acasă, a cerut ca bebelușul să-i fie luat de Protecția Copilului.

Un bărbat a sunat la poliție, zilele trecute, după un moment foarte tensionat în familie.

Polițiștii l-au găsit acasă doar pe el și pe fiul lui. Concubina și bebelușul erau plecați. Bărbatul a povestit că femeia și-a ieșit din fire, a făcut scandal și s-a rănit.

Polițiștii au așteptat-o, iar cerința acesteia a fost… neașteptată.

Pe str. Dornei, în curtea unui imobil, se afla numita L. O. împreună cu fiul acesteia L. R.T.S., care a declarat faptul că concubina acestuia O.  C.R., care nu era de faţă, a provocat scandal provocându-şi o leziune la nivelul feţei cu o piatră. După revenirea acesteia la domiciliu, împreună cu un nou născut în vârstă de 1 lună, a confirmat faptul că singură şi-a provocat rana şi întrucât nu are posibilităţi de întreţinere doreşte ca fiul acesteia să fie încredinţat D.G.A.S.P.C. A fost convocată comisia de specialitate, care în urma deliberării a hotărât, instituţionalizarea copilului în cadrul centrului”, se arată în raportul Poliției Locale Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: