21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

A fost surprins fumând la locul de muncă și s-a ales cu o amendă

Este pățania unui bistrițean care se afla în timpul serviciului. O patrulă a poliției a trecut prin zona unde se afla acesta și l-a văzut fumând. Așa că l-au amendat.

Totul s-a petrecut săptămâna trecută, în parcul municipal.

O patrulă a poliției locale care se afla în timpul serviciului prin zona respectivă, a văzut un bistrițean care fuma… la locul de muncă.

Mai exact, șoferul unui taxi savura o țigară… în mașină.

„Numitului M.  B-C.(domiciliat în municipiul Bistriţa), în calitate de conducător auto i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 100 lei. Acesta a fost depistat în timpul executării serviciului de patrulare şi siguranţă publică str. Parcului, în timp ce fuma în mijlocul de transport persoane în regim taxi”, se arată în raportul poliției.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...