21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

A început operațiunea PORCUL! Șoferii prinși cu porcul în mașină riscă amenzi și pot rămâne fără animal. VEZI despre ce e vorba:

Poliția Română și Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor au început acțiunea PORCUL! Toți cei care vor fi prinși cu porcul în portbagaj riscă să rămână fără el. VEZI ce se întâmplă:

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a elaborat o nouă strategie de combatere și control a pestei porcine africane.

Astfel, începând din această dimineață, agenții de circulație vor începe controale intense în trafic.

Șoferii care vor fi prinși că transportă ilegal porci în portbagaj vor fi amendați. Animalele, indiferent că sunt vii sau moarte, vor fi confiscate și incinerate.

Potrivit lui Robert Chioveanu, președintele ANSVSA, porcul va fi confiscat şi va merge către o unitate de incinerare atunci când polițiștii găsesc elemente legate de lipsa unor documente sau acte pentru transport.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...