6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

A lăsat în urmă 4 copii îndurerați: Cine este femeia care a murit ieri seară, în accidentul din Dumbrava

Accidentul rutier de ieri seară de la Dumbrava s-a soldat, din nefericire, cu o victimă: Lenuța Pintilei, în vârstă de 43 de ani, a decedat în ciuda tuturor eforturilor depuse de către medici. Manevrele de resuscitare au fost în zadar, iar femeia a pierdut lupta cu viața.

Din păcate, accidentele s-au ținut lanț seara trecută, iar unul dintre acestea a avut loc în satul Dumbrava, comuna Livezile. Patru victime au avut nevoie de îngrijiri: bebelușul de doar zece luni a fost dus de urgență la UPU și întrucât acesta nu a prezentat semne de traumatism a fost externat la domiciliu. Mama copilului nu a avut nevoie de îngrijiri.

Uneia dintre femei, în vârstă de 23 de ani, i-a fost pus diagnosticul de politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral minor, fractură craniană și entorsă cervicală. Aceasta a rămas internată în Secția Neurologie.

O altă femeie, de 45 ani, a suferit tot politraumatisme și o contuzie antepicior drept, cu fractură transversală. De asemenea, a mai fost diagnosticată cu traumatism lombar. Între timp, pacienta a fost externată la domiciliu.

Norocul nu i-a surâs, din păcate și Lenuței Pintilei, care a decedat, deși medicii au făcut tot posibilul să o țină în viață. Avea 43 de ani și era mătușa șoferiței, conform surselor noastre. Se pare că femeile și copilul veneau din Bistrița, de la cumpărături, și se îndreptau spre casă. Victima se afla în stop cardio-respirator la momentul descarcerării. Lenuța Pintelei a fost transportată la spital și i-au fost făcute manevre de resuscitare aproximativ 30-40 de minute. În zadar însă, căci femeia suferise un traumatism cranio-cerebral sever la care s-a adăugat și un traumatism toraco-abdominal.

Ce a lăsat Lenuța Pintilei în urmă? O imensă tristețe și o familie îndurerată. Femeia avea o fată de 23 de ani, căsătorită, și trei băieți cu vârste cuprinse între 14 și 21 de ani care au rămas acum orfani de mamă.

Soțul femeii, Liviu Pintilei în vârstă de 41 de ani, lucrează în Cluj, iar când a aflat despre tragicul accident a venit imediat acasă, azi-noapte.

Femeia lucra la compania Belcoavia (construcție caroserie auto) de doi ani încoace, iar administrația are doar cuvinte de laudă la adresa dânsei: „Era o femeie bună, harnică, cu care nu am avut niciodată vreo problemă.” Atât ea, cât și soțul dumneaei au lucrat în cadrul firmei respective.

Momentan se fac demersurile necesare pentru ca femeia să fie adusă acasă, iar rudele vor pregăti înmormântarea în zilele ce urmează.

 

Sursă @ Alin Rus, șef SVSU Livezile

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!