25.8 C
Bistrița
joi, iulie 29, 2021

A lăsat patru copii orfani. Povestea biciclistului ucis de polițistul beat

Vineri noaptea, un bărbat și-a găsit sfârșitul, în Viișoara. Acesta se afla pe bicicletă, când a fost lovit de o mașină, proiectat în alta și apoi, prăbușit pe șosea. Din cauza unui polițist beat, patru copii au rămas fără tată. La doar cinci ani după ce s-au mutat în Bistrița…

Un accident mortal a avut loc în Viișoara, vineri noaptea. Tragedia e cu atât mai mare, cu cât vinovatul este un polițist. Mai multe despre subiect puteți citi AICI și AICI.

Astfel, Nicolae Râpa, și-a găsit sfârșitul la doar 44 de ani.

„El era de loc din Visuia, domiciliul e în Sânmihaiu de Câmpie, dar de cinci ani locuiesc în Bistrița”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Sânmihaiu de Câmpie, Ioan Mate.

Bărbatul nu era căsătorit legal cu femeia ce i-a oferit patru copii. Totuși, aceștia locuiau împreună, iar la Bistrița s-au mutat tocmai pentru ca pruncii lor să aibă acces la o educație mai bună.

A muncit la mine o perioadă. Apoi s-au mutat în Bistrița și a lucrat la Leoni. Am înțeles că ar fi fost dat afară. Nu știu mai multe detalii ce s-a întâmplat pe urmă”, a mai explicat Ioan Mate.

În ce privește slujba de înmormântare, edilul crede că cel mai probabil acesta va fi înmormântat la Visuia.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...