20.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

A lăsat patru copii orfani. Povestea biciclistului ucis de polițistul beat

Vineri noaptea, un bărbat și-a găsit sfârșitul, în Viișoara. Acesta se afla pe bicicletă, când a fost lovit de o mașină, proiectat în alta și apoi, prăbușit pe șosea. Din cauza unui polițist beat, patru copii au rămas fără tată. La doar cinci ani după ce s-au mutat în Bistrița…

Un accident mortal a avut loc în Viișoara, vineri noaptea. Tragedia e cu atât mai mare, cu cât vinovatul este un polițist. Mai multe despre subiect puteți citi AICI și AICI.

Astfel, Nicolae Râpa, și-a găsit sfârșitul la doar 44 de ani.

„El era de loc din Visuia, domiciliul e în Sânmihaiu de Câmpie, dar de cinci ani locuiesc în Bistrița”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Sânmihaiu de Câmpie, Ioan Mate.

Bărbatul nu era căsătorit legal cu femeia ce i-a oferit patru copii. Totuși, aceștia locuiau împreună, iar la Bistrița s-au mutat tocmai pentru ca pruncii lor să aibă acces la o educație mai bună.

A muncit la mine o perioadă. Apoi s-au mutat în Bistrița și a lucrat la Leoni. Am înțeles că ar fi fost dat afară. Nu știu mai multe detalii ce s-a întâmplat pe urmă”, a mai explicat Ioan Mate.

În ce privește slujba de înmormântare, edilul crede că cel mai probabil acesta va fi înmormântat la Visuia.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: