15 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

A lovit o vânzătoare și a fugit îmbrăcat cu geaca furată

Un bărbat a ajuns pe mâna poliției din Sîngeorz, după ce a furat dintr-un magazin. Mai mult, ca să poată fugi cu geaca probată, a lovit și vânzătoarea. Doar că jandarmii l-au găsit rapid.

Jandarmii au reușit să identifice un hoț la câteva minute de la producerea unui furt.

Mai exact, un bărbat a  intrat într-un magazin din Sîngeorz Băi, a luat o geacă pe care probat-o și care i-a plăcut.

Doar că, nu a vrut să o mai dea jos de pe el, și nici să o plătească.

Așa că atunci când vânzătoarea i-a atras atenția, acesta a lovit-o și a fugit.

Șeful magazinului a sunat rapid la 112, iar jandarmii aflați în patrulare în zona respectivă au reușit să identifice făptașul, pe care ulterior l-au dat pe mâna poliției.

Subofițerii din cadrul Postului de Jandarmi Stațiune Balneoclimaterică Sîngeorz-Băi care se aflau într-o acțiune de patrulare, au depistat la nici 10 minute de la producerea unui furt, chiar pe autorul acestuia. Bărbatul a probat o geacă în incinta magazinului, iar ulterior nu a mai vrut să dezbrace haina și în momentul în care i s-a atras atenția în legaătură cu acest aspect, a lovit vânzătoarea și a fugit. Proprietarul magazinului a sunat imediat la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112 să denunțe faptele, timp în care atacatorul a fost deja interceptat de către jandarmi. Acesta a fost predat Poliției orașului Sîngeorz-Băi, pentru continuarea cercetărilor” transmit reprezentanții IJJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Clinica Sanovil, Sercaver SRL, Aquabis, Eurocompozite și Rombis

Clinica Sanovil caută economist, infirmieră și recepționist. Leoni Bistrița are nevoie de operatori cablaje auto. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Sercaver SRL, ItalTextil Sărata, Eurocompozite SRL, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

În luna martie, Materom Automotive oferă doamnelor și domnișoarelor un cadou special

În showroom-ul Materom Automotive, între 1 și 31 Martie, primești un Voucher cu 10% Reducere, pe care îl poți aplica pe tot parcursul anului 2024, pentru a achiziționa accesoriile Mercedes-Benz sau Škoda preferate.

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...