20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Niciun profesor din Bistrița-Năsăud nu a solicitat deocamdată să predea online

Profesorii care au boli cronice pot opta să predea online, în baza unei recomandări medicale de la medicul de familie, a anunțat Nelu Tătaru, ministrul Sănătății. Nu este cazul, deocamdată, în Bistrița-Năsăud.

Ministrul Nelu Tătaru preciza la sfârșitul săptămânii trecute că profesorii care au boli cronice care pot fi asociate comporbidităților pot și ei opta pentru predarea online. Pentru asta, au nevoie doar de o recomandare medicală – o adeverință.

Adeverința se eliberează de medicul de familie pentru profesorii care au comorbidităţi și pot fi expuși riscului îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

În baza acestui document, profesorii pot opta pentru predarea online.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Bistrița-Năsăud au confirmat pentru Bistrițeanul.ro că deocamdată nu există asemenea solicitări în județ.

Știm că există două cadre didactice din Bistrița și din Năsăud care s-ar încadra în această categorie. Deocamdată sunt în concediu medical. În aproximativ două săptămâni, în funcție de recomandarea medicului, vom ști cu certitudine dacă li se recomandă să predea online, ca să nu se expună riscului de infectare”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Școlar Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!