7.1 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Niciun profesor din Bistrița-Năsăud nu a solicitat deocamdată să predea online

Profesorii care au boli cronice pot opta să predea online, în baza unei recomandări medicale de la medicul de familie, a anunțat Nelu Tătaru, ministrul Sănătății. Nu este cazul, deocamdată, în Bistrița-Năsăud.

Ministrul Nelu Tătaru preciza la sfârșitul săptămânii trecute că profesorii care au boli cronice care pot fi asociate comporbidităților pot și ei opta pentru predarea online. Pentru asta, au nevoie doar de o recomandare medicală – o adeverință.

Adeverința se eliberează de medicul de familie pentru profesorii care au comorbidităţi și pot fi expuși riscului îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

În baza acestui document, profesorii pot opta pentru predarea online.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Bistrița-Năsăud au confirmat pentru Bistrițeanul.ro că deocamdată nu există asemenea solicitări în județ.

Știm că există două cadre didactice din Bistrița și din Năsăud care s-ar încadra în această categorie. Deocamdată sunt în concediu medical. În aproximativ două săptămâni, în funcție de recomandarea medicului, vom ști cu certitudine dacă li se recomandă să predea online, ca să nu se expună riscului de infectare”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Școlar Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...