19.1 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

A murit bărbatul care a adormit beat la volan în mijlocul Bistriței. Acesta și-ar fi pus capăt zilelor

Bărbatul care a fost găsit acum o săptămână dormind în intersecție, după ce a consumat băuturi alcoolice peste măsură s-a stins în această dimineață la spital. Se pare că acesta și-a luat singur viața.

În urmă cu o săptămână, un bârgăuan reușea să blocheze o bandă de circulație, după ce a adormit la volan. Acesta a băut peste măsură, s-a urcat la volan și a adormit pe una dintre benzile de circulație, chiar la începutul străzii 1 Decembrie, după sensul giratoriu de la Coroana.

Bărbatul avea 47 de ani și era din Prundu Bârgăului. Acesta avea 1,2 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

La o săptămână de la incident, bărbatul s-a stins la spital, după ce a agonizat câteva zile bune. Acesta a ajuns la spital în 28 septembrie, în stare comatoasă, după ce s-a intoxicat, intenționat, cu o substanță de curățat.

„Pacientul de 47 de ani, din Prundu Bârgăului a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe în 28 septembrie, în urma ingerării unei substanțe necunoscute. Era în comă profundă și cu o stare clinică foarte gravă. A fost transferat în Secția Anestezie – Terapie Intensivă, unde i-au fost aplicate toate procedurile/tratamentul prevăzut de protocolul medical. Din păcate, starea sa a devenit critică, iar noaptea aceasta a decedat. Cauzele decesului vor fi stabilite în urma necropsiei”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.