-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

A murit bărbatul care a adormit beat la volan în mijlocul Bistriței. Acesta și-ar fi pus capăt zilelor

Bărbatul care a fost găsit acum o săptămână dormind în intersecție, după ce a consumat băuturi alcoolice peste măsură s-a stins în această dimineață la spital. Se pare că acesta și-a luat singur viața.

În urmă cu o săptămână, un bârgăuan reușea să blocheze o bandă de circulație, după ce a adormit la volan. Acesta a băut peste măsură, s-a urcat la volan și a adormit pe una dintre benzile de circulație, chiar la începutul străzii 1 Decembrie, după sensul giratoriu de la Coroana.

Bărbatul avea 47 de ani și era din Prundu Bârgăului. Acesta avea 1,2 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

La o săptămână de la incident, bărbatul s-a stins la spital, după ce a agonizat câteva zile bune. Acesta a ajuns la spital în 28 septembrie, în stare comatoasă, după ce s-a intoxicat, intenționat, cu o substanță de curățat.

„Pacientul de 47 de ani, din Prundu Bârgăului a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe în 28 septembrie, în urma ingerării unei substanțe necunoscute. Era în comă profundă și cu o stare clinică foarte gravă. A fost transferat în Secția Anestezie – Terapie Intensivă, unde i-au fost aplicate toate procedurile/tratamentul prevăzut de protocolul medical. Din păcate, starea sa a devenit critică, iar noaptea aceasta a decedat. Cauzele decesului vor fi stabilite în urma necropsiei”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.