1.2 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

A murit dr Iuliu Silveșan! Slujba de înmormântare, mâine!

Doctorul Iuliu Silveșan, medic de obstretică și ginecologie, a murit sâmbătă. Slujba de înmormântare va avea loc mâine, la capela de pe strada Tărpiului.

Sâmbătă, 11 iunie, doctorul Iuliu Silveșan, medic de obstretică Ginecologie, a încetat din viață. Asta la doar câteva zile după ce a sărbătorit împlinirea frumoasei vârste de 62 de ani.

Doctorul Iuliu Silveșan activa ca și medic în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, dar avea și un cabinet particular. De asemenea, oferea consultații inclusiv în cadrul Policlinicii Bistrița.

Pe paginile de profil legate de medici, dr. Iuliu Silvesan a fost catalogat ca un ”medic pe care orice femeie vrea să îl aibă lângă ea la naștere”.

Fata mea îi poartă numele. Era 2 iunie 1996. Era ziua de Rusalii și ziua de naștere a doctorului Silveșan. Ieșise din gardă când m-am prezentat eu la spital cu dureri. A spus că e nevoit să meargă acasă, având musafiri, dar că asistenta care mă monitorizează îl va suna și va veni să mă asiste când sunt aproape de născut. Nu l-am crezut. Dar când l-a sunat asistenta a venit, a lăsat sărbătoarea și musafirii, m-a ajutat să nasc și s-a asigurat că sunt bine. De aceia i-am și pus fetei mele numele după numele lui” este mărturia uneia dintre miile de paciente pe care le-a avut.

Anunțul despre moartea dr Iuliu Silveșan l-a făcut și pe Facebook fiica sa, Iulia. Conform anunțului, slujba de priveghi va avea loc astăzi de la ora 18.00. Iar slujba de înmormântare va avea loc mâine, 14 iunie, de la ora 13.00. Ambele slujbe au loc la capela de pe strada Tărpiului.

Se pare că acesta ar fi suferit de o boală necruțătoare, care, până la urmă, l-a răpus.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe familiei înoliate!

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

  1. Sincere condoleanțe familiei. Și eu pe perioada sarcinii l-am avut ca medic. Un om deosebit, foarte calm și puteai vorbi cu dânsul orice problemă legată de specialitatea pe care o avea.

  2. Dumnezeu sa-i binecuvanteze memoria! Un doctor ireprosabil, in primul rand om si prietenul mamelor si copiilor nascuti sub suprevegherea sa.Ramas bun!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...